Social Icons

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Τρόμος πάνω από την Ευρώπη: Οι τζιχαντιστές πρόκειται να «χτυπήσουν» με τον ιό της πανώλης


Τη στιγμή που ο Μπαράκ Ομπάμα παραδέχθηκε δημόσια πως δεν έχει στρατηγική για να χτυπήσει τους Τζιχαντιστές στη Συρία, οι ειδεχθείς μαθητές του Ισλαμικού Κράτους κάνουν μαξιμαλιστικά σχέδια καίριου χτυπήματος σε Ευρώπη και ΗΠΑ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού Foreign Policy, οι επιθέσεις των τζιχαντιστών πρόκειται να περάσουν στο επίπεδο του βιολογικού πολέμου. Συγκεκριμένα, σε περιοχή την οποία εγκατέλειψαν οι τζιχαντιστές βρέθηκε φορητός υπολογιστής με χιλιάδες έγγραφα, ένα εκ των οποίων ήταν εγχειρίδιο 19 σελίδων με οδηγίες για την κατασκευή φορητών βιολογικών όπλων και συγκεκριμένα για την εξάπλωση του ιού της βουβωνικής πανώλης..
Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο περιλαμβάνει λεπτομέρειες για το πού μπορούν να βρουν οι μαχητές αυτά τα βακτήρια, πώς να τα αναπτύξουν και πώς να τα σκορπίσουν σε ολόκληρους πληθυσμούς.

Η αποκάλυψη του περιοδικού έχει κάνει αίσθηση, εξ ου και όλες οι μυστικές υπηρεσίες έχουν τεθεί σε κόκκινο συναγερμό.
Το ίδιο ανησυχητικά είναι και τα λόγια του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Αμπντάλα. Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ ο βασιλιάς έκανε τη δήλωση αυτή στη διάρκεια μιας εκδήλωσης για τους ξένους πρεσβευτές στη Τζέντα. «Σας ζητώ να μεταφέρετε το μήνυμα αυτό στους ηγέτες σας (…) Η τρομοκρατία αυτή τη στιγμή είναι μια εχθρική δύναμη που πρέπει να καταπολεμηθεί με σοφία και ταχύτητα», είπε ο βασιλιάς Αμπντάλα. «Και αν παραμεληθεί είμαι σίγουρος ότι ένα μήνα αργότερα θα φτάσει στην Ευρώπη και ένα μήνα μετά στην Αμερική», πρόσθεσε.

Κάμερον: Απειλή το Ισλαμικό Κράτος

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται και οι Βρετανοί υπό το φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος. Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Κάμερον: «Το Ισλαμικό Κράτος θέτει μια «μεγάλη και βαθιά απειλή» στην ασφάλεια της Βρετανίας». Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή, εξέφρασε έντονους φόβους για τρομοκρατική επίθεση από την ισλαμιστική οργάνωση στη Βρετανία.
Σύμφωνα με τον Κάμερον η καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους είναι ένας «αγώνας γενεών» ενάντια σε μια «δηλητηριώδης ιδεολογία», προσθέτοντας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να ανταποκριθεί με ηρεμία και με σκοπό σε αυτή την μεγάλη απειλή.
Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Εσωτερικών, Τερέσα Μέι, το επίπεδο συναγερμού ασφαλείας στη Βρετανία, εξαιτίας της τρομοκρατικής απειλής που συνδέεται με τη Συρία και το Ιράκ, αυξήθηκε από «σημαντικό» σε «σοβαρό».

Πηγή: iefimerida.gr

http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative