Social Icons

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Λιβαδειά: Στο δρόμο οικογένεια για χρέη σε τράπεζα - Αποκαλυπτική παρέμβαση της Λαϊκής Επιτροπής


Ξεσπίτωσε οικογένεια ανέργων τράπεζα στη Λιβαδειά λόγω χρεών και πλέον προσπαθεί να επιβιώσει σε μια αποθήκη που προσφέρθηκε από γείτονες!
Στο web radio «902.gr» μίλησε ο Γιώργος Πελέκης από τη Λαϊκή Επιτροπή Λιβαδειάς για τον Γολγοθά της οικογένειας που δεν έχει τελειωμό από το 2009 όταν ο σύζυγός -με προβλήματα υγείας- απολύθηκε από την «ΠΕΣΙΝΕ» με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η καταβολή των δόσεων για το σπίτι που αποκτήθηκε το 2004.
Ωστόσο η οικογένεια είχε πληρώσει συνολικά δόσεις των 30.000 για δάνειο 100.000 και όταν πλέον αδυνατούσε να αντεπεξέλθει ήρθε η κατάσχεση του σπιτιού. Στη συνέχεια η οικογένεια έμενε στο σπίτι με...
ενοίκιο 350 ευρώ προς την τράπεζα, εφαρμόστηκε δηλαδή αυτό που η κυβέρνηση με τις τράπεζες θέλουν να επιβάλουν για όσους έχουν κόκκινα δάνεια, από ιδιοκτήτες να τους κάνουν ενοικιαστές των σπιτιών.
Τελικά όταν κόπηκε και το επίδομα ανεργίας η τράπεζα σφράγισε το σπίτι.
Την υπόθεση έφερε στη δημοσιότητα η Λαϊκή Επιτροπή Λιβαδειάς που καλεί σε
«οργανωμένη δράση για να εμποδίσουμε το ξεσπίτωμα των λαϊκών οικογενειών!».
Στην ανακοίνωση σημειώνει: «Δυστυχώς αυτή η κατάσταση δεν αποτελεί κάποια εξαίρεση, πολλές λαϊκές οικογένειες βρίσκονται αντιμέτωπες με χρέη σε τράπεζες ή στο Δημόσιο και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.
Καλούμε το λαό της Λιβαδειάς, τους ανέργους, τους απολυμένους, τους απλήρωτους που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους να έρθουν σε επαφή με τη Λαϊκή Επιτροπή Λιβαδειάς και τα σωματεία στα οποία ανήκουν. Γι' αυτή την κατάσταση δεν υπάρχουν ατομικές ή προσωπικές λύσεις. Χρειάζεται οργανωμένη λαϊκή δράση για να εμποδιστούν οι κατασχέσεις - πλειστηριασμοί.
Να σημάνει ξεσηκωμός σε κάθε γειτονιά, ώστε να μην επιτρέψουμε να χαθεί σπίτι λαϊκής οικογένειας».

Η επικοινωνία με τη Λαϊκή Επιτροπή Λιβαδειάς γίνεται στο τηλέφωνο: 69700.4273


902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative