Social Icons

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για ακόμη μία χρονιά το Τομεακό Συμβούλιο Φθ/δας της Κομμουνιστικής Νεολαίας  Ελλάδας , διοργανώνει εκδήλωση στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως  στην φιλόξενη συνοικία της Νέας Μαγνησίας.
Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια απ’ όταν πρωτοξεκίνησε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή”, που διαβαίνει όλη την Ελλάδα  από χωριό σε χωριό και από πόλη σε πόλη. Αποτελεί κορυφαίο γεγονός τόσο για την νεολαία όσο και για όλο τον εργαζόμενο Λαό...
Στα πλαίσια του φεστιβάλ συναντιόμαστε και στην Νέα Μαγνησία, που ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή αγκαλιάζοντας αυτήν την πολιτική αλλά και πολιτιστική εκδήλωση.
Το Σάββατο  23 Αυγούστου  περιμένουμε τις νέες και τους νέους , τους εργαζόμενους της συνοικίας , αλλά και όλης της Λαμίας, από τις 8 το απόγευμα στο χώρο της εκδήλωσης. Είμαστε σίγουροι , όπως και τις άλλες φορές, ότι δεν θα  κάνει καρδιά σε κανέναν  να φύγει.

Θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε μια εργασία μαθητών που αναφέρετε σε διάφορα γεγονότα  στην  περιοχή της Φθιώτιδας και την δράση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ , το 1940-1944.
Να ακούσετε από το στέλεχος  του ΚΚΕ Μακρή Μάκη να παρουσιάζει το βιβλίο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ που θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας.

Και φυσικά να διασκεδάσουμε με ορχήστρα που θα μας μαγέψει με το μουσικό ταξίδι της, που θα φροντίσει η ΗΡΩ.
Στο χώρο θα υπάρχει βιβλιοπωλείο  που θα μπορέσετε να επιλέξετε κάποιο βιβλίο σε προσιτές τιμές. Βιβλία για μικρούς αλλά και πιο ...ψαγμένους φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative