Social Icons

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Γέμισαν οι παραλίες της Γλύφας



Βρισκόμαστε στο καλύτερο σημείο του καλοκαιριού και από άποψη καιρού αλλά και θερμοκρασιών.
Όλοι ψάχνουν δροσιά στις κοντινότερες παραλίες για να περάσουν Σαββατοκύριακα ή τις διακοπές τους.

Η Γλύφα φαίνεται πως είναι από τις κορυφαίες επιλογές στην περιοχή δεδομένου του κόσμου που την επισκέπτεται τα Σαββατοκύριακα αλλά και από πληροφορίες για την πληρότητα των καταλυμάτων.
Συγκεκριμένα,αυτό το Σαββατοκύριακο και λόγω  πολύ μεγάλης ζήτησης δεν υπήρχαν καθόλου ελεύθερα δωμάτια ή διαμερίσματα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες όλων όσων επιθυμούσαν να περάσουν όλο το Σαββατοκύριακο στην Γλύφα...
Οι δρόμοι πάνω από την παραλιακή οδό και η ίδια ήταν γεμάτοι από αυτοκίνητα των φίλων που θέλησαν να μας επισκεφθούν και να απολαύσουν το μπάνιο τους σε μια καθαρή θάλασσα και παραλίες που καλύπτουν όλες τις επιλογές,
είτε πρόκειται για την βραβευμένη με γαλάζια σημαία ανατολική πλάζ ή τα λίγο πιο απόμερα και γραφικά Γλυφονέρια.

Οι παραλίες γεμίζουν με κόσμο από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και είναι ιδανικές για όλους ανάλογα με τα γούστα.
Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πάλι πόσο σημαντικό είναι οι επισκέπτες να σέβονται τις παραλίες και να προσπαθούν στο μέγιστο να τις διατηρήσουν  καθαρές.
Από πλευράς Τοπικής Κοινότητας αλλά και των επαγγελματιών γίνονται οι καλύτερες προσπάθειες για την συντήρηση και ανάδειξη του φυσικού τοπίου.
Να ευχηθούμε σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους,παραθεριστές,τουρίστες και επισκέπτες για την αγάπη στο χωριό μας.


Φωτογραφικό υλικό
κ.Παπακωνσταντίνου Γιώργος,Πρόεδρος Τ.Κ.Γλύφας

http://glyfa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative