Social Icons

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Οι επενδυτές του ΤΑΙΠΕΔ ουδεμία σχέση έχουν με τον τόπο μας ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ


Κε αρχισυντάκτη

Τα μέτρα που παίρνονται για την λειτουργία των ΟΤΑ αντικατοπτρίζουν το τι ακριβώς θα συμβεί και στην πόλη μας τα Καμένα Βούρλα, επιβεβαιώνοντας όσους είχαμε εναντιωθεί στις συγκεκριμένες πολιτικές. Τα λιγοστά χρήματα του πιο φτωχού ΕΣΠΑ όλων των χρόνων (μόνο 95 εκατομμύρια για όλη την περιφέρεια η κοινοτική συνδρομή), τα ελάχιστα που θα ξοδευτούν για παιδικούς σταθμούς και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (μείον 30 εκατομμύρια πανελλαδικά) αλλά και οι προϋπολογισμοί που θα σχεδιάσουν οι προηγούμενοι και θα εκτελέσουν οι επόμενοι δείχνει ότι μονό τοπική διοίκηση δεν είναι, παρά το μακρύ χέρι του κράτους...
Μέσα σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο που δημιούργησαν και την απαρέγκλιτη τήρηση του Καλλικράτη και των μνημονίων, και την έγκριση των προϋπολογισμών πριν τη ψήφιση τους καν, από το παρατηρητήριο των ΟΤΑ και την κατεύθυνση για δήμους ΦΟΡΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Γίνεται αυτονόητο ότι δήμοι σαν το δικό μας δεν θα διεκδικήσουν ούτε τις ελάχιστες έστω κοινωνικές παροχές. Άλλωστε η φιλοσοφία του προγράμματος του νέου δημάρχου είναι σε αυτή την κατεύθυνση. Τα προγράμματα τους υπάρχουν.

Συνεπώς οι δήμοι θα εγγυώνται την δημοσιονομική πειθαρχεία και θα επιβάλλονται κυρώσεις σε όσους δήμους τολμούν σε άλλη πολιτική με έλεγχο κάθε μήνα, η αύξηση των ιδίων εσόδων από φόρους και τέλη, η αναστολή προσλήψεων, οι υποχρεωτικές μετατάξεις προσωπικού, ο περιορισμός των δαπανών μονό στην μισθοδοσία και στις ανελαστικές δαπάνες προβλέπονται.

Παραβλέποντας την διεκδίκηση από τον κρατικό προϋπολογισμό κονδυλίων, ελάφρυνση ΑΜΕΑ και ανέργων, κατάργηση τροφείων στους παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ, στήριξη των απόρων, αλλά και την επιστροφή των παρακρατηθέντων (τρία εκατομμύρια στο δήμο μας).

Η ανάγκη άλλης οικονομικής πολιτικής αλλά και τα πρώτα οικονομικά αποτελέσματα Ιουνίου και Ιουλίου, δείχνουν ποια οικονομία χρειαζόμαστε. Η αδυναμία του δήμου να ανταποκριθεί στην διαχείριση (ακτές, καθαριότητα, πυροπροστασία) το επιβεβαιώνουν. Οι επενδυτές του ΤΑΙΠΕΔ ουδεμία σχέση έχουν με τον τόπο μας ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ. Αυτό θα φανεί άμεσα και από τις εξελίξεις στις Θερμοπύλες.

Φραγκούλης Γιάννης
Αυτοκινητιστής
Καμένα Βούρλα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative