Social Icons

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Τέλος καλό όλα...καλά


ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τέλος καλό ή ίσως το καλύτερο που θα μπορούσα να φανταστώ! Κάποια στιγμή το βράδυ εμφανίστηκε η κυρία Λένα (που προφανώς την ξέρουν όσοι έχουν σχέση με τα ζωντανά του θεού στη Λαμία), το χαΐδεψε κανα 5λεπτο, όσο μου εξηγούσε ότι έχει ειδοποιήσει κτηνίατρο και το πάει ΤΩΡΑ, το πήρε αγκαλιά σα μωρό, το έβαλε στο κάθισμα του συνοδηγού στο αυτοκίνητό της, μου έδωσε το τηλέφωνό της να πάω όποτε θέλω να το δω στο σπίτι της, γιατί θα το κρατήσει, έστω και αν μείνει παράλυτο! ...
ακόμα αναρωτιέμαι αν είναι άνθρωπος ή Αγία, δεν ξέρω αν υπάρχει αντάλλαγμα σ'αυτή τη ζωή γι' αυτό που κάνει -προχθές ήμουν πάλι στο κρατητήριο για αυτόφορο μου είπε γιατί έχει άλλα 10 στο σπίτι της στο χωριό που μένει... λες και η αγελάδες ή τα πρόβατα του γείτονα μυρίζουν διαφορετικά! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για το ενδιαφέρον σας, ακόμα και τους πικρόχολους που μου στείλαν μηνύματα του στυλ: και συ ρε μεγάλε γιατί δεν το βοήθησες... ναι ναι αυτούς που δεν έχουν κάνει ΠΟΤΕ & ΤΙΠΟΤΑ εκτός απ' το να σχολιάζουν τα πάντα για να φανεί η ευφυΐα τους, δεν σας μισώ, απλά ξέρω ότι δεν σας έχει ανάγκη ο κόσμος μας - τσάπα ζείτε με λίγα λόγια, αφού δεν προσφέρετε τίποτα. Από μαγκιές και μπλα μπλα απ 'τον καναπέ είναι όλοι χορτάτοι- Θα δεχόμουνα και να με φτύσει η κυρία Λένα μετά από αυτό που έκανε για το ζωντανό, αλλά όχι οι ανύπαρκτοι μπλαμπλάδες..

Υ.Γ. 1)Για την ιστορία 10 λεπτά μετά την κυρία Λένα ήρθε και ένα άλλο παλικάρι, καλή του ώρα, άρα ο μικρός είχε καλό mood σήμερα
Υ.Γ.2)Τα παράπονά μου δεν απευθύνονται στους φίλους απ' το fb, αν ρίξετε μια ματιά στο τι μου γράψαν στο Λαμία report κάτω απ' τη δημοσίευση θα καταλάβετε!

Αναδημοσίευση από  https://www.facebook.com/karayiannisp?fref=photo

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative