Social Icons

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Οάσεις στην έρημο...


Στην προηγούμενη δημοσίευση παρέλειψα, από λάθος, το σχετικό με τον Άγιο Παντελεήμονα κήρυγμα, το οποίο τώρα δημοσιεύω.
Το κήρυγμα αυτό εκφωνήθηκε στο-αληθινό κομψοτέχνημα- εκκλησάκι που βρίσκεται στ’ αριστερά του δρόμου, καθώς ανεβαίνουμε προς το Πυργί (Βελάοστα) Αγρινίου, πριν απ’ το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία...
Δημοσιεύω επίσης το κήρυγμα, που αναφέρεται στον Όσιο Βασίλειο, Πολιούχο της Μόσχας, που η μνήμη του εορτάζεται στις 2 Αυγούστου. Έναν άγιο, που ανήκει στην κατηγορία των «δια Χριστόν σαλών», ο οποίος έζησε στα χρόνια του Ιβάν του Τρομερού και του οποίου ο βίος και η πολιτεία παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Το τρίτο στη σειρά κήρυγμα, σχετικό με την Η.΄( όγδοη) Κυριακή του Ματθαίου, αναφέρεται στον πολλαπλασιασμό των άρτων και των ψαριών απ’ το Χριστό στην έρημο.

Βέβαια σας έχω κουράσει για τη συνεχή δημοσίευση των κηρυγμάτων μου. Αλλά το κάνω, προκειμένου, όπως επανειλημμένα έχω τονίσει, να δοθεί η δυνατότητα στους ιεροεξεταστές του 21 ου αιώνα να μας πουν με βάση ποια σημεία των κηρυγμάτων μου στοιχειοθέτησαν την εναντίον μου κατηγορία ότι «κινούμαι στα όρια της αιρέσεως». Για να βοηθήσουν έτσι κι εμένα να ανανήψω, αλλά και όσους τυχόν τα άκουσαν ή θα τ’ ακούσουν να προφυλαχτούν από τη λύμη της αιρέσεως.

Γιατί διαφορετικά η στοιχειώδης εντιμότητα επιβάλλει να ζητήσουν συγνώμη για την δόλια κατασυκοφάντηση σε βάρος μου….

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των προαναφερθέντων κηρυγμάτων είναι:

1. Αγίου Παντελεήμονος:
https://www.youtube.com/watch?v=pGfZNrJs-RE

2. Οσίου Βασιλείου Μόσχας:
https://www.youtube.com/watch?v=HL9UMkch8jc

3. Η.΄ (ογδόης) Κυριακής Ματθαίου:
https://www.youtube.com/watch?v=mzHJCBrq0GE

Η ηλεκτρονική διεύθυνση όλων των μέχρι τώρα δημοσιευθέντων των κηρυγμάτων μου είναι:

https://www.youtube.com/channel/UCNoHI5MVnPZbqszIfoqBozg

Ευχαριστώ
παπα-Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative