Social Icons

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Αγώνες Κανόε Καγιάκ την Κυριακή 27 Ιουλίου 2014 στο Ολυμπιακό Κέντρο Κανόε – Καγιάκ , Μαραθώνας – Σχινιάς


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα Special Olympics Ελλάς , σε συνεργασία με τη Διεύθυνση «Άθληση Για Όλους» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και στο πλαίσιο του Προγράμματος «Λοιπόν, έλα κι εσύ – So you Get into it» των  Special Olympics προκήρυξαν Αγώνες Κανόε Καγιάκ για την Κυριακή 27 Ιουλίου 2014 στο Ολυμπιακό Κέντρο Κανόε – Καγιάκ , Μαραθώνας – Σχινιάς  με τη συνεργασία και υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε – Καγιάκ και του Δήμου Μαραθώνα...
Στους αγώνες θα λάβουν μέρος αθλητές Προπονητικών Προγραμμάτων Κανόε – Καγιάκ των Special Olympics και θα συνυπάρξουν με αθλητές μαθητές από σχολεία Γενικής Εκπαίδευσης  Ανατολικής Αττικής .

Το πρόγραμμα «Λοιπόν, έλα κι εσύ – So you Get into it» των  Special Olympics είναι πρόγραμμα συνύπαρξης και απευθύνεται στους νέους και νέες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης  στοχεύοντας στην ευαισθητοποίησή τους απέναντι στα άτομα με διανοητική αναπηρία. Με κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό που προσφέρει ,   συμβάλλει στην κατανόηση και αποδοχή των ατομικών διαφορών  εμπνέοντας στους νέους την αξία της εθελοντικής προσφοράς και εμπεδώνει τη σημασία της διασύνδεσης του αθλητισμού με την παιδεία.

Στους Αγώνες  της 27ης .7.2014 θα λάβουν μέρος και οι κάτωθι  αθλητές των Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας καθώς και Unified  .

1.- Μαχαίρα Αντωνιάννα
2.- Μιχαηλίδης Γιώργος
3.- Ξυπόλυτος Σωτήρης
4.- Τσιμπούνης Αλέξανδρος

Unified:


1.- Αραπάκης Σταύρος 
2.-Κοντόπουλος  Νικόλαος
3.-Κουφάκης  Νικόλαος-Παναγιώτης
4.- Παπαθανάση Καλλιόπη
Αρχηγός αποστολής η  Προπονήτρια  Αλεξία  Μπαρδακλή

Είναι ακόμα μια γιορτή χαράς και συμμετοχής που προσφέρει ο αθλητισμός.

Για την Τοπική  Επιτροπή
Special Olympics   Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας

 Ειρήνη Μερτζιάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative