Social Icons

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΣΛΑΒΙΑΝΣΚ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ


Πορφύρης Δ - Σταφυλά Π

H επιθυμία των κατοίκων του Slavyansk να εγκαταλείψουν την πόλη αυξήθηκε αφότου ένας πύραυλος χτύπησε μια ορθόδοξη εκκλησία στις 8 Ιουνίου στο Slavyansk δήλωσαν δυνάμεις της ρωσόφιλης αυτοάμυνας στο Interfax.
“Χθες μια οβίδα έπληξε την ορθόδοξη εκκλησία.Ένα άτομο σκοτώθηκε και πολλά άλλα τραυματίστηκαν.Αυτό συνέβη την ημέρα της γιορτής της Αγίας Τριάδας όπου η πλειοψηφία των πολιτών ήρθαν για να προσευχηθούν» κατήγγειλε ο εκπρόσωπος τύπου της ρωσόφιλης δύναμης στο Slavyansk την Δευτέρα.
Μετά και από αυτήν την εξέλιξη ολοένα και περισσότεροι πολίτες εκκενώνουν την πόλη αφού πλέον γι αυτούς “ούτε σε καταφύγιο ούτε στην εκκλησία θα σωθούν.”

“Έχουν σχηματιστεί εκ νέου ουρές αναμονής στα σημεία ελέγχου.Ο κόσμος εγκαταλείπει την πόλη αλλά ο στρατός τους έχει περικυκλώσει ” δήλωσε ο ίδιος εκπρόσωπος τύπου. (Interfax 09 /06/14)Στο twitter της η Paula Slier δημοσιογράφος του rt στις 8 Ιουνίου έγραψε : « Boμβαρδίστηκε μια ορθόδοξη εκκλησία κοντά στο Διοικητήριο της πόλης. Ένα κορίτσι σκοτώθηκε ». Αντίστοιχες είναι οι πληροφορίες που μεταδίδουν και άλλα ρωσικά μέσα : « Όλμοι έπληξαν το τρούλο της εκκλησίας στο κέντρο της πόλης του Sloviansk την οποία ελέγχουν οι άντρες της αυτοάμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk. Φωτιά ξέσπασε στο εσωτερικό του ναού ενώ μια δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κτίριο του 19 ου αι. Όπου σκοτώθηκε και ένα 5χρονο κορίτσι “δήλωσε το Δημοτικό Συμβούλιο.Συνολικά σε αυτές τις επιθέσεις σκοτώθηκαν 4 άνθρωποι.(RIA Novosti ,pravoslavie.ru,RT)

http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative