Social Icons

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ :Αποχωρώ από την προεδρία του ΑΟΣ, παραμένω σταθερά στο πλευρό της ομάδας μας


Στυλίδα, 23 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ

«Όλα τα όμορφα φθάνουν κάποια στιγμή στο τέλος τους – Αποχωρώ από την προεδρία του ΑΟΣ, παραμένω σταθερά στο πλευρό της ομάδας μας.
Όλα τα όμορφα κάποια στιγμή, φθάνουν στο τέλος τους και, δυστυχώς, το ταξίδι το δικό μου στη θέση του προέδρου του ΑΟΣ έφθασε στο τέλος του….
Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν, με πείσμα, πολύ δουλειά και πάθος για την τοπική μας ομάδα, καταφέραμε να πετύχουμε πολλά. Συμμορφώσαμε τα οικονομικά μας, αντιμετωπίσαμε τις τρέχουσες υποχρεώσεις μας, προχωρήσαμε στην αξιοποίηση νέων παιδιών από την Στυλίδα και ενισχύσαμε την ομάδα μας με αθλητές υψηλών προδιαγραφών.

Τα καλά αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν και σύντομα γίναμε πρωταγωνιστές και πρωταθλητές, καταφέρνοντας να κάνουμε τον ΑΟΣ, ένα με την πόλη. Οι συμπολίτες μας αγκάλιασαν την ομάδα και μέσα από αυτήν, δόθηκε διέξοδος στα νέα παιδιά να αναπτύξουν νέες δραστηριότητες.

Κάπου εδώ όμως, νιώθω ότι η δική μου προσφορά από την θέση του προέδρου, έφθασε στο τέλος της. Το μεγάλο στοίχημα που εξαρχής έθεσα, να δημιουργηθεί μια υγιής και πολλά υποσχόμενη ομάδα, κερδήθηκε. Οι υποχρεώσεις, με τις οποίες οι πολίτες με επιφόρτισαν, εκλέγοντας τον συνδυασμό μας, στη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης, δεν μου επιτρέπουν να έχω τον απαιτούμενο χρόνο αλλά και το σθένος που χρειάζεται για να συνεχίσω να κρατώ το διοικητικό «τιμόνι» του ΑΟΣ.

Παράλληλα, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα, ο ΑΟΣ, να γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και εξαιτίας της πολίτικης μου δραστηριότητας, να δεχθεί κι άλλες επιθέσεις. Όπως όλοι γνωρίζουν εξαρχής, προσπάθησα και νομίζω μαζί με τους συνεργάτες μου το καταφέραμε, να κρατήσουμε την ομάδας μας, μακριά από τα τεκταινόμενα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Τέλος, είμαι σίγουρος, ότι τα μέλη του ΔΣ που παραμένουν , έχουν την γνώση, την δύναμη και τα μέσα να συνεχίσουν να προσφέρουν στον ΑΟΣ, με αξιοσύνη και υψηλό σθένος όπως και έκαναν όλα αυτά τα χρόνια, υπό την προεδρία μου.

Οφείλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, στους συνεργάτες και τα μέλη του ΔΣ του ΑΟΣ, που τόσα χρόνια στα δύσκολα και στα εύκολα πορευτήκαμε ενωμένοι για το καλό της ομάδας μας, τους τεχνικούς και τους αθλητές μας, που υπερέβαλλαν εαυτόν πολλές φορές και κατάφεραν να πετύχουν σημαντικές διακρίσεις που έκαναν περήφανο όλο τον δήμο μας, αλλά τέλος και πάνω από όλα, όλες και όλους τους φιλάθλους που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα με πρωτόγνωρο πάθος παραδίδοντας μαθήματα φίλαθλου πνεύματος.

Πανουργιάς Πανουργιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative