Social Icons

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Παραλίγο οικογενειακή τραγωδία στην Ροδίτσα Λαμίας!


Τι συνέβη, πως και  ποιος πάτησε τη σκανδάλη του κυνηγετικού όπλου στο σπίτι του 70χρονου στη Ροδίτσα της  Λαμίας το βράδυ της Τρίτης δεν το γνωρίζουν ακόμη οι αστυνομικοί. Όπως όμως έγινε γνωστό μετά από έναν έντονο καυγά του 70χρονου με τον 32χρονο γιό του παραλίγο να γίνει το  κακό και να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή...
Ηταν γύρω 9 το βράδυ σύφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην μονοκατοικία της οικογένειας ακούστηκαν δυνατές φωνές τόσο απο τον γιο όσο  και απο τον πατέρα. Κάποιοι είπαν οτι  ήταν συνηθισμένο φαινόμενο οι καυγάδες αναμεσα σε γιο και  πατέρα το  τελευταίο  διάστημα.
Ομως φαίνεται οτι απόψε η διάσταση απόψεων μεταξύ τους έφτασε σε οριακό σημείο. Κατέβηκαν στο  ημιυπόγειο του σπιτιού να μιλήσουν  για να μην ακούει τις φωνές τους η γειτονιά ,είπαν.
Και εκεί καποιος από τους δύο  έπιασε στα χέρια του το παλιό κυνηγετικό μονόκανο που  ήταν κρεμασμένο στο δωμάτιο. μεσα στη θαλάμη είχε, ισως ξεχασμενη, μια σφαίρα.
΄Οποιος  πήρε στα χέρια του το  όπλο  προφανώς πάτησε την σκανδάλη και η βολίδα βρήκε στην κοιλιακή χώρα τον  νεαρό.
Οταν  η μητέρα του αντιλήφθηκε τι συνέβη και ειδε το παιδί της πεσμενο στο πάτωμα μέσα στα αίματα βγήκε έξω και κάλεσε σε βοήθεια τον κόσμο.
Ειδοποιηθηκαν  αστυνομία και  ΕΚΑΒ. Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας και αμέσως  οι γιατροί τον  οδήγησαν στο χειρουργείο. Οι πρώτες πληροφοριες αναφέρουν οτι διέφυγε τον κίνδυνο η ζωή του αλλά το τραύμα του έκανε αρκετή ζημιά.
Ο πατέρας συνελήφθη από την Αστυνομία και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για κατάθεση....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative