Social Icons

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Δελτίο τύπου για το αποτέλεσμα των εκλογών


                        ΛΑΜΙΑ: 28/5/14


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Η Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη, τους υποψήφιους και τους φίλους του Κόμματος που αγωνίστηκαν και συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις για να επιτύχει ο ελληνικός λαός και ο ΣΥΡΙΖΑ μια μεγάλη νίκη.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους; Τους πολίτες που αψηφόντας την κινδυνολογία και τα εκβιαστικά διλλήματα ανάδειξαν με την ψήφο τους το ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά πρώτη δύναμη.
Σήμερα είναι περισσότερο από προφανής ο θετικός αντίκτυπος που έχει στη Χώρα μας και σε ολόκληρη την Ευρώπη η σημαντική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή. Πρώτη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς κερδίζει τις εκλογές στη χώρα που έγινε το πειραματόζωο μιας απάνθρωπης νεοφιλελεύθερης πολιτικής, στέλνοντας μήνυμα ανατροπής σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο πολιτικός χάρτης έχει αλλάξει, τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας μας.
Έχει αλλάξει και στη Φθιώτιδα όπου για πρώτη φορά η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ,, αναγορεύεται με την ψήφο των πολιτών σε πρώτο κόμμα .
Οι εκλογές της 25ης Μαΐου κατέδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παγιώνεται ως το κόμμα που η πλειοψηφία των πολιτών επιλέγει για να επιτύχει την ανατροπή του μνημονιακού καθεστώτος και τη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα.
Οι κάλπες της 25ης Μαΐου απέδειξαν επιπλέον αυτό που τονίζουμε εδώ και καιρό: ότι υπάρχει πλήρης αναντιστοιχία της κυβερνητικής πολιτικής με τη βούληση των πολιτών και με τις ανάγκες των ίδιων και της χώρας. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ακολουθώντας κατά γράμμα τη μερκελικής έμπνευσης και καθοδήγησης πολιτική της σκληρής λιτότητας, της εφιαλτικής ανεργίας και της διάλυσης του κοινωνικού ιστού και της χώρας, δεν έχει καμία απολύτως νομιμοποίηση.

Όλοι μαζί: μέλη, φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιοι στα αυτοδιοικητικά σχήματα που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα, δώσαμε μια μεγάλη μάχη και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για την ανατροπή.

Συνεχίζουμε με καλύτερους όρους τον αγώνα μας για την κυβέρνηση της Αριστεράς, μιας κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας και κυριαρχίας που έχει ανάγκη ο λαός και η χώρα μας, η οποία θα εφαρμόσει ένα άμεσο πρόγραμμα προοδευτικής ανάπτυξης, συρρίκνωσης της ανεργίας και αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης με απαραίτητη προϋπόθεση την κατάργηση των μνημονίων και της πολιτικής λογικής που τα επιβάλλει, καθώς επίσης και την αντιμετώπιση του απεχθούς σε ένα μεγάλο του μέρος και μη βιώσιμου χρέους.

΄Ολοι μαζί ΣΥΡΙΖΑ και κοινωνία βγαίνουμε μπροστά.

Η Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative