Social Icons

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

"ΣΤΗΡΙΖω ΣΤΥΛΙΔΑ": Προεκλογική συγκέντρωση στη Στυλίδα


Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε απόψε Πέμπτη 15 Μαΐου στις 9:00΄ στην κεντρική πλατεία της Στυλίδας ο συνδυασμός "Στηριζω Στυλιδα"του υποψήφιου Δημάρχου για το Δήμο Στυλίδας Πανουργιά Πανουργιά.
Μετά την ομιλία του ο κ. Πανουργιάς Πανουργιάς παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του.

Φωτο:

Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού "ΣΤΗΡΙΖω ΣΤΥΛΙΔΑ" εξεδόθη το παρακάτω δελτίο τύπου

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Κεντρική προεκλογική ομιλία του υπ. Δημάρχου Στυλίδας,
Πανουργιά Πανουργιά

«Πανουργιάς Πανουργιάς: H Ανατολική Φθιώτιδα σήμερα αποφάσισε! Ο τόπος μας οριστικά και αμετάκλητα προχωράει μπροστά!»


Την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση στην πλατεία της Στυλίδας, έκανε απόψε ο συνδυασμός “Στηρί-Ζω Στυλίδα”, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο, Πανουργιά Πανουργιά.

Σε μια εκδήλωση με τεράστια συμμετοχή των πολιτών και με διάχυτη αισιοδοξία, οι πολίτες της Στυλίδας, έδωσαν ένα καθαρό μήνυμα νίκης και αλλαγής.
Ο υπ. δήμαρχος Στυλίδας, Πανουργιάς Πανουργιάς, στην ομιλία του ανέφερε τις τρείς βασικές προτεραιότητες του συνδυασμού του, για την επόμενη μέρα, οι οποίες εχουν να κάνουν με το τρίπτυχο: Δημιουργία δίχτυ κοινωνικής αλληλεγγύης - Ανάπτυξη - Βελτίωση και δημιουργία νέων υποδομών.

Ο κ. Πανουργιάς, εξήγγειλε πως στις άμεσες προθέσεις του, είναι η μείωση των τελών ύδρευσης σε πολυμελείς και πολύτεκνες οικογένειες καθώς και σε πολίτες με πρόβλημα επιβίωσης, η δημιουργία Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου αλλά και η υλοποίηση δράσεων στον τομέα της ανάπτυξης, με προτεραιότητα στο λιμάνι της Στυλίδας, με στόχο να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να αναβαθμιστεί η εμπορική εικόνα της πόλης.

Παράλληλα, ανακοίνωσε και τις παρεμβάσεις σε υποδομές που προγραμματίζει λέγοντας ότι θα αλλάξει οριστικά η εικόνα της πόλης.
Στη συνέχεια ο κ. Πανουργιάς, αναφέρθηκε και σε εξειδικευμένες δράσεις για την Στυλίδα, μιλώντας για το Πάρκο του Λαού, την αξιοποίηση των κτιρίων του Δήμου, όπως αυτό της ΔΑΝΕΞ και την εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων του ΟΣΕ που έχουν παραχωρηθεί στο δήμο καθώς επίσης και για την ανακατασκευή του παραλιακού μετώπου και των αγροτικών και εσωτερικών δρόμων. Ο κ. Πανουργιάς, είπε ότι φιλοδοξεί, στα επόμενα 5 χρόνια να αναβαθμιστεί ουσιαστικά η ποιότητα ζωής των πολιτών και να περάσει ο τόπος, από την εποχή της στασιμότητας και της μιζέριας, στην εποχή της προόδου και της επιτυχίας.

Η ομιλία ολοκληρώθηκε, με τον υπ. δήμαρχο Πανουργιά Πανουργιά, να δηλώνει βέβαιος για τη νίκη του συνδυασμού του την ερχόμενη Κυριακή, καταχειροκροτούμενος από πλήθος πολιτών που βρέθηκε στην συγκέντρωση.


Ακολουθεί το κείμενο της ομιλίας του Πανουργιά Πανουργιά


Φίλες και φίλοι,
Η ώρα έφθασε.
Ο τόπος μας, αλλάζει σελίδα.  Η εποχή της μιζέριας, της στασιμότητας, των χαμένων ευκαιριών τελειώνει σήμερα εδώ. Από την Κυριακή, ξεκινά μια νέα περίοδος για την Ανατολική Φθιώτιδα. Η περίοδος της προόδου, της ανάπτυξης, της αξιοπιστίας και του σεβασμού στον συνάνθρωπο μας. Θέλω να είστε σίγουροι, ότι αυτός ο αγώνας, που μαζί δώσαμε, όλους αυτούς τους μήνες, θα είναι νικηφόρος!
Όταν ξεκινήσαμε, από εδώ αυτό το μέρος, σας έδωσα μια υπόσχεση: Θα νικήσουμε! Αυτήν την υπόσχεση την επαναλαμβάνω σήμερα! Την Κυριακή μαζί κερδίζουμε!
Φίλες και φίλοι,
Σήμερα, σπάσατε όλα τα ρεκόρ, στον τόπο μας, κάνοντας την μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει γίνει ποτέ στην κεντρική πλατεία της Στυλίδας.
Συμπολίτες μου,
Όλον αυτόν τον καιρό, μιλήσαμε με ειλικρίνεια και ρεαλισμό στους πολίτες.  Προτείναμε καθαρές και υλοποιήσιμες λύσεις, με συγκεκριμένο σχεδιασμό, χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και χρηματοδότησης τους. Είμαστε περήφανοι γιατί αυτήν την πρόταση, που μαζί σχεδιάσαμε, έγινε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που αποτελεί και την δέσμευση μας προς τους πολίτες.
Από την άλλη πλευρά, τι ακούσαμε και τι είδαμε; Μονολεκτικά σας απαντώ: Τίποτα. Ο κ. Γκλέτσος, υποτίμησε τη νοημοσύνη μας και τις ζωές μας, αποφεύγοντας ακόμα – ακόμα να μας παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Μας κούρασε λέγοντας το ένα ψέμα μετά το άλλο, κατηγορώντας και ρίχνοντας ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του και την ανικανότητα του, παρουσιάζοντας έργα της πολιτείας σαν δικά του.
Σήμερα όλοι μαζί του απαντάμε , πως ο κόσμος πια γνωρίζει. Οι μεθοδεύσεις του και τα επικοινωνιακά του πυροτεχνήματα, δεν περνούν πια. Ο κ. Γκλέτσος,  δεν έκανε καν τον κόπο να γράψει δύο γραμμές και να μας πει τι θα κάνει, πως θα το κάνει και με τι λεφτά θα το κάνει.  Μόνο λόγια και ψέματα μας είπε, που ειπώθηκαν και πριν 4 χρόνια και πλέον δεν έχουν κανένα αντίκρισμα.
Ερχόμενος εδώ, πρόσεξα κάτι που δείχνει το πόσο πρόχειρα αντιμετωπίζει ο απερχόμενος δήμαρχος τα πάντα. Το σύνθημα του, παραμένει το ίδιο με αυτό πριν 4 χρόνια, “γυρίζουμε σελίδα”. Εκτός και αν ο ίδιος παραδέχεται την αποτυχία του.

Φίλες και φίλοι,
Όλον αυτόν τον καιρό, ότι είχαμε να πούμε, το είπαμε με θάρρος και υπευθυνότητα. Σήμερα, θέλω να σας μιλήσω για το δικό μου όραμα. Για το πώς ονειρεύομαι , μαζί με τους συνεργάτες μου και όλους εσάς, να δούμε τον τόπο μας. Θέλω να σας μιλήσω για όσα μπορούν να γίνουν.  Για τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας. Για τις προοπτικές που είναι εφικτές.
Βιώσαμε όλα αυτά τα χρόνια την απόλυτη εξαθλίωση και εγκατάλειψη. Την υποτίμηση της νοημοσύνης μας και την απαξίωση της αξιοπρέπειας μας. Όλα αυτά, τελειώνουν την Κυριακή, οριστικά και αμετάκλητα.
Η νέα εποχή, για την Ανατολική Φθιώτιδα, έχει προοπτικές και φιλοδοξίες. Καταθέτουμε, λοιπόν, ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που βασίζεται σε τρείς προτεραιότητες για το αύριο του τόπου μας, 1η προτεραιότητα: Nα προστατεύσουμε την κοινωνία από την μετατροπή της οικονομικής κρίσης σε ανθρωπιστική.  Χωρίς να κρεμόμαστε από τους χορηγούς με ότι και αν σημαίνει αυτό.

Άμεσα λοιπόν :

Μειώνουμε τα τέλη ύδρευσης για τις πολυμελείς και πολύτεκνες οικογένειες καθώς επίσης και για τους υπερήλικες και όσους αντιμετωπίζουν αποδεδειγμένα πρόβλημα επιβίωσης.
ιδρύουμε Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο, για τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας που έχασαν τις δουλειές τους και για όσους αδυνατούν να ανταποκριθούν στις βασικές ανάγκες τους
Δημιουργούμε νέους παιδικούς σταθμούς ώστε να μπορούν οι οικογένειες που εργάζονται ή ψάχνουν για δουλειά να δίνουν στο παιδί τους, μια δημιουργική απασχόληση όσο αυτοί θα δουλεύουν ή θα αναζητούν εργασία για να κερδίσουν το ψωμί για το σπίτι τους.

2η Προτεραιότητα μας, είναι η Ανάπτυξη του τόπου μας. Μέσα από το νέο ΕΣΠΑ, διεκδικούµε τους πόρους που θα δώσουν  στον τόπο µας, την ευκαιρία να δημιουργήσουν, να καινοτομήσουν και να πετύχουν θετικά αποτελέσµατα. Έχουμε την τεχνογνωσία και την μέθοδο για να το πετύχουμε.

Άμεσες προτεραιότητες μας είναι:

Η ενίσχυση και η υποστήριξη των αγροτών μας.
Σε συνεργασία με το νέο συμβούλιο της Ένωσης, η προώθηση του τοπικού μας προϊόντος, την ελιά, ώστε να καταφέρουμε να πρωταγωνιστήσουμε  στην ελληνική αγορά και να προωθήσουμε το τοπικό µας προϊόν, και σε νέες αγορές του εξωτερικού.

Γιατί μη ξεχνάμε, ο τόπος μας βασίζετε στο εισόδημα από τις ελιές μας, σαν αγρότης το ξέρω καλά.
Στη συνέχεια, ενεργοποιούμε έργα στον τοµέα των υδάτων µεσα από το εγκεκριμένο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, ώστε να καλύψουμε το πρόβλημα του νερού που αντιμετωπίζουν χωριά του δήμου μας.
Ανάπτυξη για εμάς όμως, είναι και ο τουρισμός. Πρόσφατα, σε δημόσια αντιπαράθεση με τον απερχόμενο δήμαρχο, δεν τον άκουσα να λέει μια λέξη για τον τουρισμό. Παρά μόνο, όταν κατέθεσα ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, έτρεξε να συμπληρώσει φοβισμένος ότι «έχει δίκιο ο κ. Πανουργιάς, μπορεί να γίνει και αυτό» Και τον ρωτώ: Γιατί 3,5 χρόνια αδρανούσε και δεν έκανε τίποτα αφού έχουμε δίκιο;  Επειδή απάντηση δεν θα πάρουμε, σας λέω μόνος μου: Γιατί ούτε έχει σχέδιο, ούτε γνωρίζει πώς να το καταφέρει.

Εμείς, προσανατολιζόμαστε σε σύντομο χρόνο:

Να προχωρήσουμε στην αξιοποίηση και την  ανάπλαση  του παραλιακού µετώπου και στην ανάδειξη του ορεινού όγκου µε στόχο την ανάπτυξη εναλλακτικών µορφών τουρισμού σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Είμαστε στο κέντρο της Ελλάδας και πρέπει αυτό να το εκμεταλλευτούμε! Έχουμε καταπληκτικές παραλίες και ένα πανέμορφο βουνό. Είναι εγκληματική αμέλεια η εγκατάλειψη τους και στοιχίζει σε θέσεις εργασίας για τα νέα παιδιά και σε ανάπτυξη για τον τόπο μας.
3η  προτεραιότητα μας, είναι η βελτίωση της καθημερινότητας, και η ενίσχυση και η δημιουργία υποδομών που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινή ζωή των συμπολιτών μας. Γιατί πετυχημένος ένας δήμαρχος, μια διοίκηση είναι όταν καταφέρνει να λύνει μικρά καθημερινά προβλήματα για τους πολίτες. Πρώτο βήμα στην υλοποίηση υποδομών στον τόπο μας, λοιπόν είναι το λιμάνι, η αναβάθμιση του μέσα από τη συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο.
Στη συνέχεια,
Η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων και των συγκροτημάτων που ανήκουν στο δήμο
Ο εκσυγχρονισμός των κτιρίων του δήμου, καθώς και των σχολικών συγκροτημάτων, με την ενεργειακή αναβάθμιση και τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας,
η ανακατασκευή των παραλιακών δρόμων, όπως και η δημιουργία και αποκατάσταση των αγροτικών και εσωτερικών δρόμων στα όρια του δήμου μας.
Καθημερινότητα όμως, είναι και η αντιμετώπιση του ζητήματος των αδέσποτων ζώων, με αποτελεσματικό τρόπο και με τρόπο που ακολουθεί απολύτως την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Όχι με φόλες και εν ψυχρώ θανατώσεις των αδέσποτων, αλλά με κανονισμούς.  Όλοι ταλαιπωρούμαστε καθημερινά, ακόμα και εδώ σε αυτή τη πλατεία, φοβούνται να παίξουν τα παιδιά μας. Αυτές οι απάνθρωπες κινήσεις, που έγιναν και ειπώθηκαν, δείχνουν έλλειψη πολιτισμού και ανθρωπιάς, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια όλων μας και δημιουργώντας κακή εικόνα για την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα.

Αλλά πέρα από το γενικό προγραμματισμό που έχουμε σχεδιάσει, έχουμε και μια σειρά από συγκεκριμένες δράσεις. Γνωρίζουμε ποια είναι τα προβλήματα και έχουμε τις λύσεις. Έχετε δει, στο πρόγραμμα μας, αναλυτικά, τις δράσεις που έχουμε προγραμματίσει για κάθε περιοχή, συγκεκριμένα όμως για την Στυλίδα, έχω να σας πω τα εξής:

Σχεδιάζουμε την αναβάθμιση της εικόνας της κεντρικής πλατείας της Στυλίδας, που σήμερα παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης, καθώς και τη δημιουργία νέας πλατείας στην πόλη και αναβάθμισης του εγκαταλελειμμένου παιδότοπου, στην περιοχή των εργατικών κατοικιών.

Δρομολογούμε έναν εντελώς νέο τρόπο αξιοποίησης του Πάρκου του Λαού, με νέο πολυδύναμο ύφος,  με ανάπτυξη διαφορετικών δραστηριοτήτων, με επαναλειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής  με στόχο την εκπαίδευση της νέας γενιάς  σε σωστά πρότυπα.

Αξιοποιούμε χώρους που θα χρησιμοποιηθούν για κοινωνικές δομές, όπως πχ οι εγκαταστάσεις στο κεντρικό σταθμαρχείο της Στυλίδας, τις οποίες ο ΟΣΕ είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει στο Δήμο, το κτίριο του ΟΣΚ και το κτήριο της ΔΑΝΕΞ.

Δίνουμε μεγάλη βάση στον αθλητισμό. Άμεση αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου, χώροι άθλησης για όλους και όχι γήπεδα μόνο για τους εκλεκτούς.

Σε ότι αφορά τα έργα υποδομής:

στην ύδρευση και το αποχετευτικό δίκτυο, σκοπεύουμε να προχωρήσουμε άμεσα στην αποπεράτωση του βιολογικού καθαρισμού και του δικτύου ύδρευσης, και άμεσα αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με τη ποιότητα του πόσιμου νερού, γιατί μας καταφέρανε να πρέπει να αγοράζουμε εμφιαλωμένα μπουκάλια, σε μια πόλη που το νερό της ήταν το καλύτερο.
Άμεσα επίσης, αποπερατώνουμε  την κατασκευή αγωγών όμβριων υδάτων κατά μήκος του βουνού με σκοπό να επιτευχθεί η αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης.  Γιατί ο απερχόμενος δήμαρχος επέλεξε να αγνοήσει την ενημέρωση από τη υπουργείο , πως η πόλη κινδυνεύει και έμεινε στο να εγκαινιάζει τα χαλίκια.

Αγαπητοί μου,
Με λίγα λόγια και όσο πιο σύντομα μπορούσα, σας παρουσίασα το δικό μου όραμα για τον τόπο.  Ένα όραμα που βάζει προτεραιότητες στην ανθρωπιά, την κοινωνική αλληλεγγύη, την ανάπτυξη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. Ένα όραμα, που απαντά στα προβλήματα με λύσεις. ‘Ένα όραμα, προόδου και υπέρβασης. Ένα όραμα Αλλαγής και ανατροπής!
Βάλτε τέλος στις λογικές του χθες που εκπροσωπούν αυτοί που φεύγουν και ελάτε όλοι μαζί, ο Δήμος μας να γίνετε γνωστός για τις ομορφιές του και όχι γιατί κάποιον δείρανε πάλι…! Μας αξίζουν περισσότερα.
Οι ζωές μας, τα παιδιά μας, ο τόπος μας αξίζει περισσότερα.

Φίλες και φίλοι,
Κλείνοντας, επιτρέψτε μου να πω κάποια πράγματα, με το χέρι στην καρδιά.  Γνωρίζετε ποιος είμαι και ποια είναι η ιστορία μου. Μαζί με τη γυναίκα μου –την οποία νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω για την συμπαράσταση της και την υποστήριξη της σε ότι κι αν κάνω -  μεγαλώνουμε εδώ τα παιδιά μας, που πηγαίνουν εδώ σχολείο και όχι σε κάποιο κολλέγιο της Αθήνας. Σε όλη τη διαδρομή μου, το γνωρίζετε καλά, καθημερινά δίνω μάχες για τον τόπο μας.

Μέσα από την τοπική μας ομάδα, μέσα από τις κοινωνικές δραστηριότητες μου, μέσα από την καθημερινή μου παρουσία σε ότι και όπου χρειάζεται για τον τόπο μας.
Εγώ, φίλες και φίλοι, εδώ θα είμαι και την επόμενη μέρα. Ότι κι αν γίνει, εγώ θα είμαι εδώ και θα είμαι και πάλι ο φίλος σας, που με γνωρίζετε και συζητάτε μαζί του. 

Όταν αποφάσισα να τεθώ επικεφαλής του συνδυασμού μας «Στηρι-Ζω Στυλίδα», δεν το έκανα γιατί δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω.  Ο λόγος που πήρα αυτήν την απόφαση είναι γιατί δεν ανέχομαι πια, να βλέπω καθημερινά να υποβαθμίζεται η ποιότητα ζωής στον τόπο μας, να φεύγουν τα νέα παιδιά, απογοητευμένα γιατί δεν έχουν ευκαιρίες. Δεν ανέχομαι άλλο πια να ζούμε στον τόπο που βρίσκεται στην καρδιά της Ελλάδας, έχοντας όλα τα  πλεονεκτήματα και να μην αξιοποιούνται. Μπήκα επικεφαλής, και ζητώ τη στήριξη σας για να αλλάξουμε τον τόπο μας, γιατί η κοινωνία δεν ανέχεται πια την μιζέρια και την στροφή στο παρελθόν. Γιατί μπροστά μας ανοίγονται τεράστιες προοπτικές που δεν έχουμε το δικαίωμα να χάσουμε. Γιατί μπροστά μας ανοίγονται μεγάλες ευκαιρίες που οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε! Γιατί  ο  τόπος μας χρειάζεται αλλαγές. Ο τόπος που ζούμε, ανήκει στα παιδιά μας, και οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να τον παραδώσουμε καλύτερο.
Σε όλη αυτήν την πορεία, λοιπόν, γίναμε όλοι μας μια οικογένεια. Και μια οικογένεια θα είμαστε όλοι οι πολίτες αυτού του τόπου και αύριο. Πλέον, οι συμπολίτες μας πρέπει να γνωρίζουν: Η περίοδος των εκλεκτών και των διακρίσεων τελειώνει.

Σε αυτό το σημείο να μου επιτρέψετε, θέλω να σας παρουσιάσω και να  έρθουν κοντά μου όλοι οι υποψήφιοι, γιατί δουλεύουμε σαν ομάδα, χωρίς ταξίματα, χωρίς λαδώματα. Με τιμούν με τη συμμετοχή τους στο συνδυασμό
Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί συνεχίζουμε, μαζί Κερδίζουμε!
Γι αυτό με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, σας λέω: Πάμε μαζί λοιπόν, να αλλάξουμε τον τόπο μας. Πάμε μαζί να φέρουμε νέες μέρες στην Ανατολική Φθιώτιδα. Στηρί-ζω Στυλίδα, γιατί θέλουμε αξιοπρέπεια και αξιοπιστία. Την  Κυριακή δίνουμε το μήνυμα. Αξίζουμε περισσότερα και είναι ώρα να τα διεκδικήσουμε. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ! Να θυμάστε! Την εμπιστοσύνη σας δεν θα την προδώσω.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"


Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative