Social Icons

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Γλύφα: Λίγη ντροπή ρε παιδιά!!!


Φωτο: αρχείου
Μόλις ενημερώθηκα από τον πρόεδρο κ.Παπακωνσταντίνου ότι περισυνέλεξε 2 νεκρά αδέσποτα πιθανότατα από δηλητηρίαση.
Ο ίδιος τα μάζεψε από τον δρόμο και ενημέρωσε την αστυνομία την οποία και περιμένει αυτή τη στιγμή.
Το πρόβλημα όμως είναι το σκεπτικό μας.

Συμφωνώ ότι δεν είναι κι ότι καλύτερο να υπάρχουν αδέσποτα αλλά εφόσον υπάρχουν δεν είναι σκοπός να τα αποτελειώσουμε εμείς επειδή μερικοί "φιλόζωοι" τα πήραν,τα βαρέθηκαν και μετά τα παράτησαν...
Ούτε και φταίει κανένας πέραν αυτών που τα μεγαλώνουν και μετά τα παρατάνε στη μέση του δρόμου.
Αλλά είναι τελείως ακραίο κάποιοι να τους ρίχνουν φόλες για να εξοντώσουν.
Μπορεί κάποιο άλλο κατοικίδιο ζώο να δηλητηριαστεί ή μήπως δεν ξέρετε ότι υπάρχουν μικρά παιδιά που κυκλοφορούν στο δρόμο και που μπορεί να δηλητηριαστούν και αυτά;

Ελπίζω να είναι το τελευταίο συμβάν γιατί δεν γνωρίζω μετά νομικά πως θα καλυφθεί αν βρεθεί αυτός που κάνει αυτά τα πράγματα.
Λίγη ντροπή δεν βλάπτει μιας και μιλάμε για ένα ζωντανό που δεν φταίει το ίδιο αλλά ο "καλός" άνθρωπος που το παράτησε και φυσικά σκεφτείτε ότι μπορεί πέραν του αδέσποτου να κάνετε κακό και σε κάποιο παιδί ή άνθρωπο.

Ενημέρωση 14:30μ.μ.

Ο πρόεδρος κ.Παπακωνσταντίνου ενημέρωσε τους υπέυθυνους στον Δήμο και μαζί με την Αντιδήμαρχο κ.Κοντού,μετά από συνεννόηση με το Α.Τ. Στυλίδας, θα στείλουν για νεκροψία τα 2 νεκρά σκυλιά για να βρεθούν τα αίτια που βρέθηκαν νεκρά αλλά και για να ταφούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Επίσης με ενημέρωσε η κ.Παπαλέξη Κατερίνα ότι ύστερα από συνεννόηση και με τα υπόλοιπα μέλη της Φιλοζωικής ,η Φιλοζωική θα ενεργήσει δραστικά για την περίπτωση των αδέσποτων που υπάρχουν στην Γλύφα.

Να συμπληρώσω ότι η λύση είναι στείρωση και εμβολιασμός απαραίτητα, τουλάχιστον για να μην αποτελούν και πυρήνα εκδήλωσης οποιασδήποτε ασθένειας αλλά και όποιον βλέπετε να έχει σκύλο και ξαφνικά ο σκύλος αυτός να βρίσκεται βόλτα στην παραλία μαζί με τα υπόλοιπα σκυλιά,
να ενημερώνετε τους αρμόδιους για να τους γίνονται οι ανάλογες συστάσεις και ενέργειες.

Και για όσους δεν το γνωρίζουν,υπάρχει ειδικός νόμος που προστατεύει τα ζώα από οποιαδήποτε ενέργεια που γίνεται εις βάρος τους (βία,κακομεταχείριση,θάνατος) και πως όποιος ενεργήσει εναντίον τους ,με μήνυση που μπορεί να γίνει,μπορεί να υποστεί αρκετά μεγάλες ποινές.

http://glyfa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative