Social Icons

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Οι Δημοτικές εκλογές στο διαδίκτυο


 Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μονοπωλούν ,ή καλύτερα, μονοπωλούμε μιας και ανήκω σε αυτούς , τις τελευταίες μέρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω χιουμοριστικών σχολίων βασισμένων στην πολυπληθυσμικότητα μας!Υποψήφιοι στο ψυγείο, στο kinder έκπληξη και σε άλλα μη αναμενόμενα μέρη έχουν γίνει τα ανέκδοτα τις ημέρας φωτογραφίζοντας τους να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια !
Δεν θα σταθώ πολύ στην εύθυμη πλευρά του όλου αυτού ρεύματος μιας και μου αρέσουν πολύ και χαίρομαι ότι μπορούμε σαν Έλληνες να γελάμε με το παραμικρό και να κάνουμε την καθημερινότητα μας πιο όμορφη με λίγο γέλιο! Θα σταθώ όμως στο τι έχει προκαλέσει αυτή την εντύπωση,όχι με σκοπό την δικαιολόγηση αλλά με σκοπό την εξακρίβωση της βασιμότητας αυτής της εντύπωσης που έχει δημιουργηθεί και δίνοντας την προσωπική μου εξήγηση !

Θέτοντας για πρώτη φορά υποψηφιότητα σε δημοτικές εκλογές και προσπαθώντας πρώτη φορα να φέρω έμπρακτα στο φως τις κοινωνικές και πολιτιστικές μου ανησυχίες συναντώ καθημερινά ανθρώπους να εκπλήσσονται με τα πολλά νέα πρόσωπα που θέτουν εαυτώ διαθέσιμο προς εκλογή ταράζοντας την πνευματική χειμερία νάρκη που εχουν ρίξει τον εαυτό τους μέσω της ματαιοδοξίας για το μέλλον του τόπου τους ! Προσέξτε όμως , ανέφερα πολλά νέα πρόσωπα ,όχι πολλά πρόσωπα γενικώς ! Το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση ,που εχει ξυπνήσει και τα χιουμοριστικά σχόλια δεν είναι η ποσότητα των δημοτικών συμβούλων ,μιας και ειδικά στον τόπο μας οι υποψήφιοι συνδυασμοί και αναλογικά σύμβουλοι ειναι λιγότεροι απο κάθε αλλη φορα !

Το ξεχωριστό όμως ειναι οτι πλέον δεν ειναι υποψήφιος μονο ο συνήθης ύποπτος που εχει καθιερωθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλα νέα πρόσωπα όπως ο συνάδελφος απο την δουλειά, το αφεντικό ή ο υπάλληλος σου, ο γείτονας ο φίλος ή ο συγγενής σου ! Άνθρωποι που βλέπουν τα πράγματα απο την δική σου σκοπιά ,με τα δικά σου μάτια τις δικές σου ανάγκες προτεραιότητες και στόχους! Ανθρωποι που μπορούν να γίνουν οι συνδετικοί κρίκοι της καθημερινότητας με την απρόσωπη εως τώρα και απόμακρη αυτοδιοίκηση !

 Έτσι λοιπόν , χωρίς να σταματήσουμε την εύθυμη αντιμετώπιση του κάθε τι που συμβαίνει γύρω μας αγκαλιάστε και στηρίξτε την προσπάθεια αυτή ,σταθείτε δίπλα στους ανθρώπους που προθυμοποιούνται να σας εκπροσωπήσουν στις τόσο σημαντικές αποφάσεις που καλείται να πάρει ένας δήμος και δώστε την ευκαιρία σε ομάδες νέων προσώπων με όρεξη όραμα και ιδέες να συνεργαστούν με τους απαραίτητους έμπειρους αυτοδιοικητικούς τους παρελθόντος οδηγώντας τον τόπο εκεί που του αξίζει γιατί σίγουρα του αξίζουν περισσότερα !
Καλή επιτυχία σε όλους τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και συνυποψηφίους μου.

Φιλικά
Παχής Τασιόπουλος Κωνσταντίνος
Υπ.Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Στυλίδας με τον συνδ. ΣτηρίΖΩ Στυλίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative