Social Icons

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Κυβερνητική συνεργασία ακόμα και με ΝΔ - ΠΑΣΟΚ Συνέντευξη του Μ. Γλεζου σε σαββατιάτικη εφημερίδα


Ανοιχτός σε κυβερνητική συνεργασία ακόμα και με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του βουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή του, Μανώλη Γλέζου. Σε συνέντευξη στην «Ελευθεροτυπία του Σαββάτου», ο Μ. Γλέζος αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος. Αλλά και αυτοδύναμος να είναι, πάλι θα ζητήσει συμμαχίες. Δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε μόνοι μας και κυρίως δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε χωρίς το λαό». Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος, συμπληρώνει ο ίδιος, «τότε θα πάρουμε την εντολή και θα ζητήσουμε από τα κόμματα να συνεργαστούν μαζί μας, πάνω σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα απαλλαγής από τα μνημόνια και τις συνέπειές τους». Στην ερώτηση αν η συνεργασία αφορά και τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ο Μ. Γέλζος απαντά: «Εάν μετανιώσουν για τα μνημόνια, αλλάξουν στάση, και θελήσουν να βοηθήσουν μία κυβέρνηση της Αριστεράς, γιατί όχι».
Ο Μ. Γλέζος αποδεικνύει πόσο επικίνδυνη και επιζήμια για το λαό είναι η στάση και η αντιμνημονιακή ρητορεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι έτοιμος να συγκυβερνήσει ακόμα και με τα...
κόμματα της σημερινής κυβέρνησης, αν αυτά απαρνηθούν το μνημόνιο!
Με αυτή του τη θέση, ο ΣΥΡΙΖΑ συμβάλλει στο να κρυφτεί ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι πρώτα και κύρια κόμματα του κεφαλαίου, για λογαριασμό του οποίου ψήφισαν και εφάρμοσαν τα μνημόνια. Επιβεβαιώνει επίσης ότι οι όποιες διαφορές στην πολιτική διαχείρισης, δεν είναι αποτρεπτική για τη σύμπραξη των κομμάτων που κινούνται στη ρότα της ΕΕ και υπερασπίζονται τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, όπως κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ.     
Κατά τα άλλα, ο Μ. Γλέζος ισχυρίζεται ότι «ότι θα κερδίσουμε τις ευρωεκλογές και θα κάνουμε κυβέρνηση της λαϊκής κυριαρχίας», κρίνοντας από την «προθυμία των πολιτικών μας αντιπάλων να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ» καθώς και την προθυμία πολιτών να δηλώσουν εκλογικοί αντιπρόσωποι στα εκλογικά τμήματα, όπως αναφέρει.


902.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative