Social Icons

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ολοκαύτωμα: Οι Ουκρανοί ναζί έκαψαν ζωντανούς 42 ανθρώπους στην Οδησσό! (βίντεο)


Σαράντα δύο νεκροί και 125 τραυματίες, μεταξύ των οποίων και 21 αστυνομικοί, είναι ο τραγικός απολογισμός των χθεσινών συγκρούσεων στην Οδησσό της νοτιοανατολικής Ουκρανίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών.
Όπως ανέφερε το ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι TSN, ανάμεσα στους νεκρούς είναι 15 Ρώσοι και πέντε πολίτες της Υπερδνειστερίας.
Οι ταραχές ξεκίνησαν στην Οδησσό χθες από μια σύγκρουση στην οδό Γκρετσέσγκαγια.

Δείτε βίντεο:


Οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας από το Χάρκοβο και ακροδεξιά μέλη του Δεξιού Τομέα από το Κίεβο αποφάσισαν να οργανώσουν πορεία στους δρόμους της Οδησσού. Σε λίγο άρχισαν να προκαλούν τους υποστηρικτές της ομοσπονδιοποίησης αναγκάζοντάς τους να βγουν έξω από το κτίριο όπου συγκεντρώνονται υπογραφές για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με την ομοσπονδιοποίηση της Ουκρανίας.
Κάποιοι από τους ακτιβιστές βρήκαν καταφύγιο στο κτίριο των συνδικάτων και οι ακροδεξιοί έβαλαν φωτιά.
Σύντομα οι φλόγες έφτασαν στους τελευταίους ορόφους, όπου πολλοί έχασαν τη ζωή τους από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα. Άλλοι σκοτώθηκαν πηδώντας από τα παράθυρα. Όσοι επέζησαν υπέστησαν άγριο ξυλοδαρμό με κλομπ από τους ακροδεξιούς του Κιέβου.

Δείτε σε βίντεο τα ναζιστικά γουρούνια να κλωτσάνε τους τραυματίες:


 
«Όταν βγήκαμε από το φλεγόμενο κτίριο μας επιτέθηκε πλήθος εθνικιστών. Υπολογίζω ότι τραυματίστηκαν περίπου 100 άτομα. Τα πάντα ήταν τυλιγμένα στον καπνό. Όσους ήταν πεσμένους στο έδαφος τους κλοτσούσαν στο κεφάλι. Κι ένας από τους συντρόφους μας, ο Βλαντ, έχει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Είμαστε καθ” οδόν για το νοσοκομείο. Νωρίτερα ένας άλλος ακτιβιστής σύντροφος, ο Ιβάν, δέχτηκε πυροβολήθηκε. Τα μέλη του Δεξιού Τομέα που επιτέθηκαν στο κτίριο των συνδικάτων ήταν πλήρως εξοπλισμένοι, έτοιμοι για επίθεση» δήλωσε ο Αλεξέι Άλμπου, μέλος του περιφερειακού συμβουλίου της Οδησσού, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative