Social Icons

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

110 σελίδες με όλες τις παραλίες που ξεπουλιούνται


Εκατόν δέκα παραλιές βγαίνουν στο σφυρί από την κυβέρνηση στο όνομα της δήθεν ανάπτυξης. Μετά το  νομοσχέδιο-έκτρωμα για τον αιγιαλό, έρχεται τώρα και το δήθεν αναπτυξιακό σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ που αναίσχυντα ξεπουλάει τον εθνικό μας πλούτο.
Πρώτη στη λίστα για ξεπούλημα φυγουράρει η παραλία Μυρτούλα της Κάτω Αχαϊας. Ανάμεσά τους όλες οι γνωστές ελληνικές παραλίες από την μια άκρη της Ελλάδας ως την άλλη. Ιδού μερικές από τις παραλίες που βγαίνουν στο σφυρί:
Myrtoula beach, Kato Achaia area, West Achaia Municipality, Achaia
Korfoxylia, Magouliana area, Municipality of Gortynia, Arcadia
Agioi Anargyroi area, Municipality of Ermioni, Argolida, Peloponnese
Koronissia area, Arta
Kalamitsi, Municipality of Sithonia, Chalkidiki
Nea Propontida, Nea Irakleia, Chalkidiki
Nea Fokea area, Kassandra Municipality, Chalkidiki
Porto Koufo area, Toroni, Sithonia Municipality, Chalkidiki
Filizi area, near Naousa, Paros island, Cyclades
Apokofto or Agia Kyriaki, Agios Ioannis area, Tinos island, Cyclades
Ixia, Rhodes island, Dodecanese
Το capital.gr παρουσιάζει λεπτομερώς 110 σελίδες με όλες τις παραλίες που ξεπουλιούνται με το νέο νομοσχέδιο. Ας μην τους αφήσουμε να ξεπουλήσουν τα παιδικά μας καλοκαίρια.
Δείτε αναλυτικά όλες τις παραλίες ΕΔΩ

 postin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative