Social Icons

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Γκλέτσος: Ψάχνουμε εθελοντές για το Κέντρο Υγείας Στυλίδας. Ο πρώτος θα είμαι εγώ" (video)


Έκκληση από το Δήμαρχο Στυλίδας στους δημότες για εθελοντική προσφορά στο Κέντρο Υγείας, αφού η κατάσταση είναι πλέον οριακή, από πλευράς προσωπικού, κυρίως νοσηλευτικού.

"Πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη. Ο πρώτος στη λίστα των εθελοντών θα είμαι εγώ...", δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε το βίντεο:


lamiareport.gr

1 σχόλιο :

  1. Τι λες δήμαρχε ,εθελοντές , γιατί δήμαρχε , όταν έτρεχες και έγλυφες τον Γεωργιάδη για εθελοντές του έλεγες , πληρώσαμε και πληρώνουμε για να έχουμε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό δήμαρχε , εσύ σαν εθελοντής τι θα προσφέρεις δήμαρχε γιατί γιατρός δεν είσαι ούτε νοσοκόμος ,όταν θριαμβολογούσες ότι το κέντρο υγείας δεν θα κλείσει τι εννοούσες ότι δεν θα κλειδώσουν την πόρτα .
    Παψε να γλύφεις και να θεωρείς φίλους σου μνημονικούς προδότες σαν τους γεωργιάδη ,χρισοχοειδη, σταικουρα, βοριδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative