Social Icons

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Απειλές για Γ' Παγκόσμιο -Ζήτημα ζωής και θανάτου


Και ξαφνικά μετά από πολλές δεκαετίες, ακούστηκε ξανά το φρικτό δίλεξο:
Παγκόσμιος πόλεμος...
Ακούστηκε ξανά, μετά από πολλά χρόνια που ακουγόταν ότι "οι πόλεμοι πλέον είναι μόνο οικονομικοί"... και ότι μια παγκόσμια πολεμική σύγκρουση είναι τώρα πια αδύνατη.

Ειπώθηκε μάλιστα από τν Πρωθυπουργό της φασιστικής κυβέρνησης του Κιέβου Α.Γιατσένιουκ..
Μιας κυβέρνησης που στηρίζεται και αναγνωρίζεται από όλη την "φιλειρηνική", "ελεύθερη" και φυσικά "αντιφασιστική" καπιταλιστική Δύση.
Ο καπιταλισμός στο μονοπωλιακό στάδιο δείχνει καθαρά πόσο νύχι-κρέας είναι με το φασισμό.
Φασισμός σημαίνει θάνατος.
Κι όταν από τα στόματα δικά του ακούγεται η απειλή για τρίτο Παγκόσμιο(ακόμα κι αν ο Α.Γιασένουκ λέει ότι η απειλή για πόλεμο έρχεται από τη Ρωσία που απειλεί "ξαφνικά" και "αναίτια" την Ουκρανία...), τότε κανένας δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Τις τελευταίες μέρες οι πληροφορίες λένε ότι έμπειρα στελέχη της CIA έχουν στήσει τα γραφεία τους μέσα στα κυβερνητικά κτίρια του Κιέβου.
Επομένως αυτά που ειπώθηκαν περί τρίτου Παγκόσμιου από την κυβέρνηση του Κιέβου δεν ήταν λογια και δηλώσεις μόνο του Κιέβου.
Ηταν κυρίως λόγια των Αμερικανών, λόγια δηλαδή των εκπρόσωπων τεράστιων και γιγάντιων συμφερόντων που είπαν απλά ότι δεν θα διστάσουν να αιματοκυλήσουν τον πλανήτη προκειμένου να στηρίξουν αυτά τα συμφέροντα.
Από την άλλη πλευρά ένας άλλος γίγαντας, η καπιταλιστική Ρωσία, δεν μπορεί παρά να σκέφτεται ανάλογα...

Τα πράγματα λοιπόν γίνονται κάθε μέρα όλο και πιο καθαρά.
Ο καπιταλισμός σε βαθιά κρίση απειλεί και πάλι την ανθρωπότητα και τη ζωή.
Δείχνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο, ότι πίσω από τα πέπλα και τη μάσκα της δήθεν στήριξης της Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας, κρύβεται το αδίστακτο και δολοφονικό πρόσωπό του.
Έχοντας συσσωρεύσει τεράστιο πλούτο και δύναμη δηλώνει ανοιχτά ότι αν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσει αυτή την ισχύ των όπλων προκειμένου να πετύχει τους  στόχους του.

  Είναι λοιπόν ζήτημα ζωής και θανάτου κυριολεκτικά να δουν οι λαοί τι συμβαίνει αλλά και τι σημαίνει καπιταλισμός.

Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου το δυνάμωμα των λαών, των κινημάτων για την ειρήνη, των κινημάτων σε όλο τον κόσμο για την επιβίωση των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.
Γίνεται σιγά-σιγά ζήτημα ζωής και θανάτου, το δυνάμωμα του αγώνα για την ανατροπή αυτού του απάνθρωπου κόσμου του καπιταλισμού και το χτίσιμο ενός άλλου ανθρώπινου σοσιαλιστικού κόσμου.

Τα ερωτήματα σύντομα θα γίνουν αδυσώπητα:

Με τη ζωή ή με το θάνατο;

Με τα κέρδη ή με τον Άνθρωπο;

Με το Κεφάλαιο ή με τους Εργάτες;

Με το Σοσιαλισμό ή με τη Βαρβαρότητα;

http://giorgossarris.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative