Social Icons

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Γρηγόρης Ντάνος: «Έλεγχος σε βάθος δεκαετίας στην Φθιωτική Αναπτυξιακή»


Την δική του απάντηση έδωσε μέσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο ο Γρηγόρης Ντάνος για τα όσα τελευταία είδαν το φως της δημοσιότητας για τη “Φθιωτική Αναπτυξιακή”.
«Έχω μάθει να μιλάω με χαρτιά και όχι με λόγια του αέρα...», είπε ο πρόεδρος της “Φθιωτικής” Γρηγόρης Ντάνος κληθείς να απαντήσει σε σχετικό ερώτημα που διατύπωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Στουπής στην αρχή της συνεδρίασης...

«Ότι έχει γίνει κατά τη διάρκεια της θητείας μου και οι όποιες αποφάσεις έχουν παρθεί είναι όλες νόμιμες. Τις επόμενες ημέρες θα μπουν στην εταιρία ορκωτοί λογιστές και νομικό γραφείο, για να γίνει έλεγχος τόσο της δικής μου θητείας, αλλά και της προηγούμενης, σε βάθος δεκαετίας....», τόνισε ο κ. Ντάνος.
Ο πρόεδρος της εταιρίας δεσμεύτηκε ότι πριν λήξει η θητεία αυτού του Περιφερειακού Συμβουλίου, το πόρισμα  με όλα τα στοιχεία που αφορούν τη λειτουργία της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια θα παρουσιαστούν στο Περιφερειακό συμβούλιο για να υπάρξει πλήρης ενημέρωση του Φθιωτικού λαού για τη δράση της εταιρείας όχι μόνο επΊ εποχής Περγαντά αλλά και εποχής Χειμάρα.
«Εάν νομίζουν κάποιοι ότι εγώ ηρθα στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να κάνω τον  επαγγελματία πολιτικό κάνουν μεγάλο λάθος, έχω επάγγελμα να ασκήσω..» κατέληξε στην τοποθετησή του ο κ. Ντάνος.

http://www.lamiakos-typos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative