Social Icons

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ενημερωτικό δελτίο της Ι.Μ. Φθιώτιδος



Ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος των τελευταίων ημερών:
Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Παναγίας Δεσποίνης Λαμίας δημοσίευση στις Παρ, 25/04/2014 - 22:28

Με την παρουσία πλήθους πιστών πανηγύρισε η Ενορία Παναγίας Δεσποίνης Λαμίας την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής.
"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ" Νέα εκπομπή της Ιεράς Μητροπόλεως στον τηλεοπτικό σταθμό "STAR Κεντρικής Ελλάδος" δημοσίευση στις Παρ, 25/04/2014 - 21:02
Μία νέα εκπομπή της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος ξεκινά το Σάββατο της Διακαινησίμου 26 Απριλίου, στον τηλεοπτικό σταθμό "STAR Kεντρικής Ελλάδος", με τίτλο «Η ώρα της Εκκλησίας».
Εορτή Ζωοδόχου Πηγής στην Ιερά Μονή Αντινίτσης δημοσίευση στις Παρ, 25/04/2014 - 20:12

Με κατάνυξη τιμήθηκε η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής την Παρασκευή της Διακαινησίμου 25 Απριλίου στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο της Ιεράς Μονής Αντινίτσης, το οποίο ευρίσκεται κάτω από το Καθολικό. Το πρωί τελέσθηκε Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στην οποία χοροστάτησε και ωμίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος. Μετά την Θεία Λειτουργία προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους τους προσκυνητές, στο Αρχονταρίκι της Μονής.
Προσκυνητές από τον Άγιο Ελευθέριο Άρεως στην Ιερά Μονή Δαμάστας δημοσίευση στις Παρ, 25/04/2014 - 19:36

Προσκυνητές από την ενορία του Αγίου Ελευθερίου Γκύζη Αθηνών επισκέφθηκαν την Πέμπτη 24 Απριλίου την Ιερά Μονή Παναγίας Δαμάστας με επικεφαλής τον προϊστάμενο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Βαρνάβα Θεοχάρη. Τους προσκυνητές υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και η Αδελφότητα της Ιεράς Μονής. Ο Σεβασμιώτατος αφού τους καλωσόρισε, τους μίλησε για την ιστορία της Μονής και το επιτελούμενο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και τους ευχήθηκε να έχουν ισχυρή την προστασία της Παναγίας. Τέλος τους προσέφερε μικρές ευλογίες της Ιεράς Μητροπόλεως.

Με εκτίμηση,
Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative