Social Icons

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Μαρκατσέλης Ευάγγελος: υποψήφιος στο συνδυσμό του Απόστολου Γκλέτσου


Βιογραφικό Σημείωμα

Μαρκατσέλης Ευάγγελος του Αριστείδη

⦁    Γεωλόγος- συντ. Εκπαιδευτικός, κάτοικος και Δημότης Στυλίδας από το 1990.
⦁    Σπούδασε Γεωλογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, διορίστηκε ως καθηγητής και υπηρέτησε σε: Καστοριά (3 χρόνια), Ευρυτανία (3 χρόνια), Δυτική Φθιώτιδα (5 χρόνια), στη Λαμία (3 χρόνια) και από το 1994 στη Στυλίδα (18 χρόνια).
⦁    Τοποθετήθηκε στο ΚΠΕ (Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) (2000 έως 2011) και ανέλαβε Υπεύθυνος για τη λειτουργία του (2007-2011). Ως μέλος και υπεύθυνος του ΚΠΕ συμμετείχε στις δράσεις του ΚΠΕ Στυλίδας ώστε να γίνει γνωστή και  να διαφημιστεί η πόλη μας σε όλη τη χώρα, κυρίως σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που παρακολούθησαν τα προγράμματα και τα σεμινάρια επιμόρφωσης του ΚΠΕ (πάνω από 35.000 μαθητές και τουλάχιστον 5.000 Δάσκαλοι και καθηγητές από όλη την Ελλάδα, ...από τα νησιά ώς τα σύνορα). Η εμπειρία του και οι γνώσεις του, στη διαχείριση περιβαλλοντικών θεμάτων του δίνουν τη δυνατότητα να συμβάλει με νέες και υλοποιίσιμες  ιδέες στο Νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
⦁    Πολιτικά έχει δραστηριοποιηθεί από τα φοιτητικά του χρόνια, στο χώρο της Αριστεράς. Υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της Νομαρχιακής Φθιώτιδας του Συνασπισμού. Ανέλαβε Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του Συνασπισμού από το 2010 έως το 2013. Σήμερα είναι Συντονιστής της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Στυλίδας.
⦁    Υπήρξε πολλά χρόνια μέλος του Συμβουλίου της Π.Ο.ΚΙ.Σ. (Πολιτιστικής Οικολογικής Κίνησης Στυλίδας), Πρόεδρος του περιφερειακού παραρτήματος (Φθιώτιδας-Βοιωτίας-Φωκίδας-Ευρυτανίας-Εύβοιας) της Πανελλήνιας Ενωσης εκπαιδευτικών για την περιβαλλοντική Εκπαίδευση (ΠΕΕΚΠΕ) και τέλος μέλος της γραμματείας «ΜΑΛΙΑΚΟΣ S.O.S.»
⦁    Ήταν μέλος Οργανωτικών επιτροπών εκατοντάδων σεμιναρίων και συμμετείχε ως εισηγητής σε πολλά πανελλήνια και διεθνή συνέδρια.
⦁    Συμμετείχε στη συγγραφή πολλών βιβλίων και εγχειριδίων για την περιβαλλοντική εκπαίδευση.
⦁    Συμμετείχε ως μέλος τουΣυντονιστικού Συμβουλίου και των παιδαγωγικών ομάδων σε πολλά πανελλήνια δίκτυα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης όπως «Τα λιμάνια της Ελλάδας», «Η Θάλασσά μας», «Βιομηχανική κληρονομιά», «κλιματικές Αλλαγές» κλπ.
⦁    Ήταν πρόεδρος του Συντονιστικού του πανελλήνιου σχολικού δικτύου «Γεωμυθολογικά-Γεωπεριβαλλοντικά μονοπάτια» στο οποίο μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει πάνω από τετρακόσια σχολεία από όλη την Ελλάδα.
⦁    Είναι μέλος της Διοικούσας επιτροπής της μη κερδοσκοπικής, επιστημονικής εταιρείας «Γεωμυθολογική Εταιρεία» που έχει ως σκοπό τη διάδοση της Γεωμυθολογίας και την ίδρυση και λειτουργία γεωμυθοτόπων και γεωμυθολογικού Πάρκου στη Φθιώτιδα, με βάση τους Μύθους της περιοχής (Τιτάνες - Δευκαλίων και Πύρρα – Έλληνας – Ηρακλής – Αχιλλέας κλπ) κάτι που θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο τουριστικό ενδιαφέρον και για την Ανατολική Φθιώτιδα.
⦁    Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη φωτογραφία, έχει απαθανατίσει την τελευταία 20ετία, μέσα από το φωτογραφικό του φακό, τοπία από την Ανατολική Φθιώτιδα και κυρίως τη Στυλίδα.

⦁    Υπόσχεται ότι: Θα εργαστεί σκληρά για το κοινωνικό Σύνολο και όχι για «πάρτη του»
⦁    Θεωρεί ότι:  Ενώ τα πράγματα είναι απλά, η κατάσταση είναι μπλεγμένη.
⦁    Όνειρό του: Η δημιουργία Γεωμυθολογικού πάρκου στην Ανατολική Φθιώτιδα.
⦁    Το πρώτο άμεσα υλοποιούμενο έργο: Δημιουργία Κινηματογραφικής Λέσχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative