Social Icons

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφίου Βουκούτη Αναστάσιου


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΟΥΚΟΥΤΗΣ

Φίλες και φίλοι,
Σας ενημερώνω ότι θα είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, εκπροσωπώντας το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ στις περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 με το συνδυασμό «Η ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και θέτω τον εαυτό μου στη κρίση του Ευβοιωτικού Λαού, συναισθανόμενος την ευθύνη για αλλαγή των πραγμάτων σε μια κατεύθυνση υγιούς διεκδίκησης των κοινωνικών δικαιωμάτων των παραγωγικών τάξεων...
Ως μέλος της διοίκησης του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ και πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (παράρτημα Εύβοιας), θα αγωνιστώ για αποκατάσταση των ισοπεδωμένων δικαιωμάτων των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των αγροτών, των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Επίσης θα αγωνιστώ για μια περιφέρεια με ταυτότητα, για την ικανοποίηση των αναγκών των κατοίκων της. Μια περιφέρεια ανταγωνιστική και βιώσιμη που θα δίνει τις ίδιες ευκαιρίες στους νέους, στις γυναίκες και σε όλες τις κατηγορίες του πληθυσμού.

Η Εύβοια μπορεί να γίνει ατμομηχανή ανάπτυξης της περιφέρειας, κρατώντας τα παιδιά μας κοντά της, επανασχεδιάζοντας και εκμεταλλευόμενη το φυσικό και ορυκτό πλούτο που διαθέτει, τις βιομηχανικές και λιμενικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν και αξιοποιώντας την ανάπτυξη κάθε μορφής τουρισμού, ιαματικό, αγροτουρισμό, εκκλησιαστικό καθώς επίσης και όλη την αρχαιολογική ιστορία του τόπου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative