Social Icons

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Η διαδικασία για την αίτηση χορήγησης του κοινωνικού μερίσματος


Μετά από τις γιορτές του Πάσχα θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά οι δικαιούχοι την αίτηση για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος...
Θα ακολουθήσει ο έλεγχος των στοιχείων τους, ενώ στη συνέχεια θα κατατεθούν τα χρήματα στο λογαριασμό τους. Οι ένστολοι θα βρουν το επίδομα μαζί με τους μισθούς τους, αυτόματα στις 9 Μαΐου, όπως αναφέρει η «Καθημερινή».
Το ύψος του βοηθήματος θα διαμορφωθεί ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των δικαιούχων. Για τις οικογένειες το βοήθημα ανέρχεται στα 500 ευρώ κατ' άτομο και θα προσαυξάνεται ανάλογα με τα μέλη της. Συγκεκριμένα, κατά 166,7 ευρώ για κάθε πρόσθετο ενήλικο μέλος του νοικοκυριού και κατά 83,3 ευρώ για κάθε ανήλικο εξαρτώμενο μέλος.
Αυτό σημαίνει ότι μια οικογένεια με ένα παιδί θα λάβει το ποσό των 750 ευρώ, ενώ οικογένεια με τρία παιδιά θα λάβει 916,6 ευρώ. Απαραίτητες προϋποθέσεις για να πάρει κάποιος το μέρισμα είναι να ικανοποιεί τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.

iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative