Social Icons

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Φθιώτιδα: Πάλι στο δρόμο για τις μπάρες ο Γκλέτσος - Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι - ΒΙΝΤΕΟ


Προβλήματα και πάλι στην ανατολική Φθιώτιδα με τους κάτοικους να ζητούν να ανοίξει και πάλι το σημείο που έκλεισε η εταιρία, μέχρι να λειτουργήσουν τα παράπλευρα διόδια στην έξοδο της Γλύφας...
Αν κάποιος έρχεται από την Θεσσαλονίκη - Λάρισα και θέλει να πάει Πελασγία ή Γλύφα, πρέπει να φτάσει μέχρι τις Ράχες να κάνει αναστροφή και να γυρίσει πίσω. Εκτός εάν ξέρει να μπει από την διασταύρωση των Αγίων Θεοδώρων, που ελάχιστοι γνωρίζουν.
Αν πάλι κάποιος οδηγός από τη Γλύφα θελήσει να πάει προς Λάρισα, πάλι έχει Γολγοθά μπροστά του αφού δεν μπορεί να βγει στην εθνική οδό από την έξοδο που λειτουργούσε μέχρι τώρα.
Η εταιρία την έκλεισε για λόγους ασφάλειας, όπως υποστηρίζει, ενώ οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η παρέμβαση αυτή είναι εξίσου επικίνδυνη και η ταλαιπωρία πολύ μεγαλύτερη.
Στη συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο σημείο βρέθηκε και εκπρόσωπος της εταιρίας, ο οποίος τ άκουσε για τα καλά από τους αγανακτισμένους κάτοικους της περιοχής και τους επαγγελματίες οδηγούς.

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο:

 
lamiareport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative