Social Icons

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο "Νουρέγιεφ", Κώστας Πετρόπουλος στηρίζει το ΚΚΕ - "Είναι δημοκρατία να μην έχεις να φας και να ντυθείς;"


Σε γραπτή δήλωση που απέστειλε προς το thebest.gr ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας του Απόλλωνα Πάτρας και πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, Κώστας Πετρόπουλος, εκφράζει την στήριξή του προς το Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Αναλυτικά αναφέρει:
"Είναι δημοκρατία να μην έχεις να φας και να ντυθείς; Να μην έχεις να βάλεις το κεφάλι σου κάτω από ένα κεραμίδι; Να μην έχεις στην αρρώστια σου γιατρό και φάρμακα, μήτε και νοσοκομείο; Είναι δημοκρατία να μη μορφώνεσαι και να μην ψυχαγωγείσαι;
Κι εγώ που ακόμη τα 'χω τούτα εδώ είναι ηθικό να αδιαφορώ γι' αυτούς, που τους τα έκλεψε τούτη η δημοκρατία; Είναι ηθικό να προσπερνάω αδιάφορα κάθε φυλής και χρώματος ανθρώπινα ρετάλια, με βαθουλωμένα μάτια γεμάτα πόνο, που ψάχνουν στα σκουπίδια μου αποφάγια για να αμυνθούν στην...
πείνα; Είναι ηθικό να αδιαφορώ πού και πώς θα ζήσουν τα παιδιά μου, τα παιδιά όλου του κόσμου;
Αυτό δεν είναι δημοκρατία και κάπως αλλιώς πρέπει να το ονοματίσουν. Ούτε η αδιαφορία είναι ηθική με όποια ηθικολογική αρλούμπα κι αν στο μέσα του ο καθένας τακτοποιεί τις ενοχές του, για να κοιμάται χορτάτος και ήσυχος τα βράδια.
Γι' αυτό τώρα περισσότερο από ποτέ, με μεγαλύτερη θέρμη και ενθουσιασμό πρέπει όλοι να συστρατευθούμε με την πολιτική πρωτοπορία της εργατικής τάξης, με το ΚΚΕ, που κοντά έναν αιώνα τώρα τιμά και κρατά ψηλά τη σημαία των λαϊκών αγώνων.
Για να μην επανεγκλωβιστεί ο λαός στον νέο κιούρτο που του έχει ετοιμάσει το αστικό πολιτικό σύστημα, το νέο διπολισμό Νέα Δημοκρατία - ΣΥΡΙΖΑ.
Για να βγει από αυτές τις εκλογές το ΚΚΕ ενισχυμένο και από καλύτερες θέσεις να οργανώσει τη λαϊκή αντίσταση και να φωτίσει το δρόμο που θα οδηγήσει σε μία άλλη δίκαιη κοινωνία, που δεν θα υπάρχουν κολασμένοι συνάνθρωποί μας."

 The BEST net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative