Social Icons

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά για την Εργατική Πρωτομαγιά


Η Εργατική Πρωτομαγιά από το 1886 αποτέλεσε και αποτελεί ένα σταθμό και μια αφετηρία για τους εργαζόμενους όλου του κόσμου, που συμβολίζει και υπενθυμίζει τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των ανθρώπων του μόχθου για ένα καλύτερο αύριο, πιο δίκαιο και πιο ανθρώπινο.

Ημέρα μνήμης και απόδοσης τιμής, για όλους αυτούς που θυσιάστηκαν αλλά και για όσους συνεχίζουν με τους αδιάκοπους αγώνες τους να αγωνίζονται για το αναφαίρετο δικαίωμα του ανθρώπου για εργασία, άνοδο του βιοτικού επιπέδου, βελτίωση της ποιότητας ζωής, των συνθηκών και των όρων εργασίας.

Πέρα όμως από τη διαχρονική της σημασία, σήμερα o εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς, προσλαμβάνει και μια άλλη διάσταση, αφού η οικονομική κρίση, ο εφιάλτης της ανεργίας που προσλαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και στην χώρα μας, καθώς και η ραγδαία αύξηση των οικονομικά εξαθλιωμένων συνανθρώπων μας καθιστούν τα ζητήματα της εργασίας και της οικονομικής επιβίωσης ως κεντρικά ζητήματα, στον προβληματισμό και την αναζήτηση για την παραγωγή και το σχεδιασμό της πολιτικής, τόσο στην χώρα μας, όσο και στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Ο Δήμος Λαμιέων, με πνεύμα ενότητας, αλληλεγγύης και αγωνιστικότητας τάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τιμά τους αγώνες τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative