Social Icons

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος των τελευταίων ημερών


  1. Ο νέος Διοικητής του ΚΕΥΠ στον Σεβασμιώτατο  δημοσίευση στις Τρί, 01/04/2014 - 09:19
    Ο νέος Διοικητής του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου Ταξίαρχος Δημήτριος Φακάκης, την Δευτέρα 31 Μαρτίου,  επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.
  2. Θεία Λειτουργία στο Γηροκομείο Στυλίδος  δημοσίευση στις Δευ, 31/03/2014 - 19:04
    Θεία Λειτουργία για τους τροφίμους του Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας "Ίδρυμα Πετρή Στέγη Γερόντων" στην Στυλίδα, τελέσθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου.  Την θεία Λειτουργία ετέλεσε ο Διευθυντής του Ιδρύματος Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Μάξιμος Νικολόπουλος και...
    παρέστησαν οι περισσότεροι γέροντες, οι οποίοι κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων, μετά από κατάλληλη προετοιμασία με το Μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως.
  3. Επέτειος Εγκαινίων του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Σ.Σ. Λιανοκλαδίου  δημοσίευση στις Δευ, 31/03/2014 - 08:08
    Την επέτειο των Εγκαινίων του Ιερού  Ναού εόρτασε η Ενορία Αγίου Βασιλείου Σ.Σ. Λιανοκλαδίου την Κυριακή Δ' των Νηστειών. Στην εφετινή επέτειο ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια έδωσε η παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου αλλά και παρουσία της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας από την Ιερά Μονή Δαμάστας, η οποία ευρίσκεται από την Παρασκευή στην Ενορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative