Social Icons

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ο καιρός στη Φθιώτιδα


Άστατο καιρό περιμένουμε από την Πέμπτη το απόγευμα μέχρι και την Κυριακή στο νομό με βροχές, σποραδικές καταιγίδες αλλά και διαστήματα βελτίωσης, ενώ παράλληλα η θερμοκρασία θα πέσει κατά 4-5 βαθμούς σε σχέση με τα σημερινά επίπεδα. Η πλέον "χειρότερη" ημέρα θα μπορούσαμε να πούμε πως θα είναι η Κυριακή οπότε και ο καιρός θα είναι κατά βάση βροχερός. Ουσιαστική βελτίωση αναμένεται από το βράδυ της Κυριακής οπότε και οι βροχές θα σταματήσουν παντού.

Πιο αναλυτικά:
Σήμερα Πέμπτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Προς το βράδυ είναι πιθανό να εκδηλωθεί και πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ ασθενείς και από το βράδυ μέτριοι 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-25 βαθμούς.

Την Παρασκευή προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Στα δυτικά ορεινά τμήματα θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 3-4 μποφόρ και από το μεσημέρι Α-ΝΑ με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-23 βαθμούς.

Το Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι και μετά θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Α-ΝΑ 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 14-19 βαθμούς.

Την Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Παύση των φαινομένων αναμένεται το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν Α-ΝΑ 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία σχεδόν αμετάβλητη δε θα ξεπεράσει το μεσημέρι τους 19 βαθμούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative