Social Icons

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Κινήσεις Γ. Παπανδρέου για ανατροπή της κυβέρνησης


Το αίμα του πίσω ετοιμάζεται να πάρει ο Γιώργος Παπανδρέου και να ξεπληρώσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο με το ίδιο νόμισμα, εκείνο της ανατροπής εκ των έσω.
Οι πληροφορίες ότι ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται σε συνεννόηση με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να τον ακολουθήσουν δεν είναι σημερινές.

 Το πρώτο δημοσίευμα ότι ετοιμάζει δικό του κόμμα σας το είπαμε στις 9 Μαρτίου, ενώ στις 13 Μαρτίου σας γράψαμε ότι Δεν θέλει νέο κόμμα ο Γιώργος, θέλει πίσω το ΠΑΣΟΚ. Στις 30 Μαρτίου και στον απόηχο της άρνησης του Γιώργου Παπανδρέου να ψηφίσει άρθρο του πολυνομοσχεδίου – νέου μνημονίου, γράψαμε Νέο κόμμα Γ. Παπανδρέου βλέπει ο Ε. Βενιζέλος και νιώθει να πλησιάζει το πολιτικό του τέλος! και σε εκείνο το άρθρο επισημάναμε ότι «…ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως διαδίδεται, έχει πληροφορίες ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει κοντά του, σε αυτό το εγχείρημα, τουλάχιστον 5 εν ενεργεία πράσινους βουλευτές».

Τα παραπάνω δημοσιεύματα έδειξαν να επιβεβαιώνονται σε πρώτη φάση όταν ο Γ. Παπανδρέου ζήτησε να πέσει η κυβέρνηση για το σκάνδαλο Μπαλτάκου.
Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και η εφημερίδα kontranews του Γιώργου Κουρή που υποστηρίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός πιέζει 7 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να τον ακολουθήσουν και επισημαίνει ότι «βόμβα μεγατόνων ετοιμάζεται να ρίξει από ώρα σε ώρα ο Γιώργος Παπανδρέου».

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται και στο kontranews.gr, ο πρώην πρωθυπουργός ετοιμάζεται να φύγει από την κυβέρνηση παίρνοντας μαζί του άλλους 7 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με απώτερο σκοπό να ρίξει την κυβέρνηση και να δρομολογήσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Ο κ. Παπανδρέου όχι μόνο κρατάει αποστάσεις από την κυβέρνηση αλλά επιχειρεί να φύγει από αυτήν, παίρνοντας μαζί του όσους περισσότερους μπορεί, ώστε να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.
Οι κινήσεις Παπανδρέου έχουν προκαλέσει διπλό πονοκέφαλο στο κυβερνητικό σχήμα. Προβληματισμός επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να εμφανίζεται εκνευρισμένος με αυτές τις διεργασίες αποστασίας ενώ και ο πρωθυπουργός παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, αφού μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να σημαίνει το τέλος της κυβέρνησης.

Σε αυτό το παρασκηνιακό παιχνίδι, φαίνεται πως ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνος του, καθώς έχει στο πλευρό του 6-7 πράσινους βουλευτές, που συμμερίζονται τις απόψεις του και εμφανίζονται έτοιμοι για την οριστική ρήξη.

http://www.tribune.gr

1 σχόλιο :

  1. Είναι το καλύτερο που έχει να κάνει μπας και εξιλεωθεί γιά την συμφορά που επιδαψίλευσε στον απονευρωμένο ελληνικό λαό. Όχι πως τον ενδιαφέρει ο ελληνικός λαός, αλλά αν είναι να ξεβρωμίσει ο τόπος, καλό είναι και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative