Social Icons

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΑΓΟΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΑΓΟΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ που διοργάνωσε ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΛΑΜΙΑ» στο Κλειστό Δημοτικό αθλητικό Κέντρο Λαμίας «ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ»
Το Δ. Α. Κ. Λαμίας γέμισε από κόσμο, αλλά κυρίως από 200 παιδικά χαμόγελα ηλικιών από 8 έως 15 ετών, υπό τους ήχους κεφάτης μουσικής.

Εκτός από τις ακαδημίες του συλλόγου μας συμμετείχαν και οι ακαδημίες των συλλόγων :
Α.Μ.Σ. ΚΥΝΟΣ Λιβανατών, Α.Σ. ΑΡΗΣ Σπερχειάδας, Α.Π. Σ ΦΘΙΑ Λαμίας, Α.Ο.Λαμίας και Λοκρός Αταλάντης. Το παράρτημα Στυλίδας αποτελούνταν από 2 ομάδες δημοτικού και 1 ομάδα γυμνασίου.

Στους αγώνες συμμετείχαν :

 Στυλίδα 1 : Γκόλφη Έλενα,Παπαγεωργίου Ασπασία,Γκέκα Ελένη,Μπίκου Αικατερίνη και Μπίκου Μαρία.
 Στυλίδα 2: Σκαρμούτσου Φωτεινή,Πεπόνα Λαρίσα,Νεράιδα Αναστασία,Μπλάνη Μαρία και Κουφά Εύη.
Στυλίδα 3: Τσαντή Κατερίνα,Μαυροειδή Κάτια,Αποστόλου Έφη και Δουβλέκα Σοφία.

Η Διοίκηση του Γ.Σ Λαμίας ευχαριστεί

 • όλους τους Συλλόγους που έλαβαν μέρος στο τουρνουά: Α.Μ.Σ. ΚΥΝΟΣ Λιβανατών, Α.Σ. ΑΡΗΣ Σπερχειάδας, Α.Π. Σ ΦΘΙΑ Λαμίας, Α.Ο.Λαμίας και Λοκρό Αταλάντης.
• το προπονητικό team των υποδομών: Μπαμπάση Δημήτρη, Ζαχάρη Δήμητρα, Αναγνωστόπουλο Κων/νο για την άψογη διοργάνωση και να τους συγχαρεί για το εξαιρετικό έργο στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
• τους αθλητές και αθλήτριες των Εφήβων και Νεανίδων της ομάδας μας που με άψογο τρόπο εκτέλεσαν το έργο της διαιτησίας και Γραμματείας του τουρνουά.
 • τον κ. Κονδυλόπουλο Κων/νο και Χασιώτη Ελένη για την προσφορά διοργάνωση του τουρνουά, και τέλος
 • όλους τους θεατές, γονείς, που παρακολούθησαν όλες αυτές τις ώρες ακούραστοι με άψογη συμπεριφορά τους αγώνες των παιδιών τους στο τουρνουά, υποσχόμενοι ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε περισσότερο για την αθλητική διαπαιδαγώγηση και κοινωνικοποίηση των παιδιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative