Social Icons

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣ:Υποψήφιους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους Αυτοδιοικητικών Εκλογών Μαΐου 2014


Λαμία: 21-04-2014
Σωματείο Εργαζομένων στο
«Βοήθεια στο Σπίτι»
Νομών Φθιώτιδας & Ευρυτανίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΣΕΠ
 
Kύριοι υποψήφιοι,
Το τελευταίο διάστημα πολλές οι περιπτώσεις Δημάρχων και Δημοτικών συμβουλίων (Λαμιέων,Μεταμόρφωσης,Χίου και κ.λ.π) όπου μέσω του νέου μοντέλου των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ) μετατρέπουν τις κοινωνικές τους υπηρεσίες (καθαριότητα-παιδικοί σταθμοί-Βοήθεια στο Σπίτι-ΚΔΑΠ-πολιτιστικές δομές) σε επιχειρήσεις ειδικού σκοπού και τα κοινωνικά αγαθά σε υπηρεσίες εμπορεύματα,που θα μπορούν να απολαμβάνουν μόνο όσοι μπορούν να τα πληρώσουν .

Παράλληλα οι ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ παρουσιάζονται εσκεμμένα ως μονόδρομος για τους εργαζόμενους, οι οποίοι παροτρύνονται απο αρκετούς Δημάρχους για την δημιουργία τέτοιου είδους επιχειρήσεων ώστε να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικά συμφέροντα ενόψει τον εκλογών, κάτω απο την απειλή της ανεργίας ,χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι θα λειτουργούν στις συνθήκες ενός συγχρονού δουλεμπορίου, χωρίς εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα με επισφαλή και περιορισμένου χρόνου εργασία, αφού είναι βέβαιο ότι στην επόμενη φάση θα συμβληθούν με ιδιώτες.

Κύριοι υποψηφιοι,όλες ανεξαιρέτως οι δομές είναι απαραίτητες για την κοινωνία μας και αγώνας όλων μας,αυτοδιοικητικών και εργαζομένων,θα πρέπει να είναι η θεσμοθέτηση τους για δωρεάν κοινωνικές παροχές προς όλους τους πολίτες.
Γι΄αυτό, ζητάμε από εσάς να μας γνωστοποιήσετε την επίσημη θέση του συνδυασμού σας, ενόψει τον επερχόμενων εκλογών του, Μαΐου απέναντι στην επικίνδυνη αυτή πολιτική της ιδιωτικοποίησης των κοινωνικών υπηρεσιών.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος               Η Γραμματέας
Σφήκας Θαλής          Ντούμα Ζαχαρούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative