Social Icons

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Μία ακόμη απόλυση από την πολυεθνική "LIDL"


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Μία ακόμη απόλυση από την πολυεθνική ‘LIDL’. Αυτή τη φορά στο κατάστημα  στα Γαλανέϊκα Λαμίας. Η επιχείρηση δεν διστάζει να στέλνει εργαζόμενους  στην ανεργία για να εξυπηρετήσει τα επιχειρηματικά της συμφέροντα. Καταδικάζουμε την απόλυση και ζητάμε την ακύρωσή της.
Συνάδελφοι στα ‘Lidl’ και σε όλο τον κλάδο μην δέχεστε να μας κάνουν τη ζωή  ποδήλατο στους χώρους δουλειάς. Το κυνήγι του κέρδους δεν έχει όρια για  τις μεγάλες επιχειρήσεις. Επιστρατεύουν όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο, εκμεταλλεύονται την ανάγκη μας για δουλειά. Μην υπογράφετε κανένα χαρτί αξιολόγησης, επίπληξης, μη δέχεσαι να...
...σε τρομοκρατούν.

Στόχος τους είναι να δουλεύουμε ήλιο με ήλιο χωρίς δικαιώματα. Οργανώσου στο σωματείο σου. Ο κάθε ένα μόνος του πάει χαμένος. Μόνο με την οργανωμένη συλλογική δράση μπορούμε να σταματήσουμε την επίθεση στα δικαιώματα μας.
Δεν υπογράφουμε κανένα χαρτί κριτικής συζήτησης, επίπληξης, αξιολόγησης ή απόλυσης. Ενημερώνουμε το Σωματείο μας για κάθε πρόβλημα. Αντιμετωπίζουμε αγωνιστικά οργανωμένα κάθε πρόβλημα.

Παλεύουμε: 

Σε κάθε εταιρία και ιδιαίτερα σε αυτούς τους επιχειρηματικούς ομίλους με τα απίστευτα κέρδη να απαιτηθεί η υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης με επαναφορά των μισθών στα προ της προηγούμενης μείωσης επίπεδα.
Να μετατραπούν όλες οι συμβάσεις προσωρινής απασχόλησης σε συμβάσεις αορίστου χρόνου.
Να σταματήσει κάθε συζήτηση από την πλειοψηφία της ΟΙΥΕ για υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας με μείωση μισθών και να απαιτηθεί η υπογραφή νέας σύμβασης με επαναφορά των μισθών στα προ μείωσης επίπεδα.
Κυριακή υποχρεωτική αργία, για όλα τα καταστήματα, όλο το χρόνο
Σταθερή μόνιμη δουλειά για όλους τους εργαζόμενους.
Ωράριο εργασίας 40ώρο 8ωρο 5ήμερο


Το ΔΣ του Σωματείου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative