Social Icons

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Μεταμόσχευση Οργάνων: Μήνυμα Ζωής»


Αθήνα, 26 Μαρτίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Μεταμόσχευση Οργάνων: Μήνυμα Ζωής» διοργανώνει το Mediterraneo Hospital , με αφορμή την αδειοδοτησή του ως Κέντρο Μεταμόσχευσης Κερατοειδούς.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου 11.00 με 13.00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Γλυφάδας (Άλσους 15)...
Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα απονεμηθεί, από τον δήμαρχο Γλυφάδας κ Κώστα Κόκκορη, τιμητική πλακέτα σε οικογένεια Γλυφαδιώτισσας , της οποίας το 2008 πέντε όργανα προσφέρθηκαν για μεταμόσχευση.

Στην Ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας θα μιλήσουν :


⦁ Ο κ Αναστάσιος Χατζής παιδίατρος, εντατικολόγος, πρώην Πρόεδρος του Εθνικού Oργανισμού Μεταμοσχεύσεων «Η πολιτική υγείας στη δωρεά οργάνων και στις μεταμοσχεύσεις»
⦁ Η κ Γεωργία Ε Δραγίνη αναισθησιολόγος, Γενική Διευθύντρια και αντιπρόεδρος του Δ.Σ Mediterraneo Hospital «Ο ρόλος του ιδιωτικού τομέα στις μεταμοσχεύσεις»
⦁ Ο κ Ιωάννης Μάλλιας, χειρουργός οφθαλμίατρος Επιστημονικός Διευθυντής του Οφθαλμολογικού τμήματος του Mediterraneo Hospital, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κερατοειδούς «Μεταμόσχευση Κερατοειδούς Ένα «θεϊκό» δώρο για την αποκατάσταση της όρασης»
⦁ Η κ Μαρία Ε Πετράκη παθολόγος, εντατικολόγος Διευθύντρια ΜΕΘ του Mediterraneo Hospital, « Ο ρόλος του ιατρού της ΜΕΘ ως συντονιστή μεταμοσχεύσεων».

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ: COSMOS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Νίκος Γαραντζιώτης τηλ. 6932232466, 210 5058795, 210 5026051
E-MAIL: ngara@otenet.gr. www. cosmosep. gr
FACEBOOK: Cosmos ΕπικοινωνίαTWITTER: COSMOS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative