Social Icons

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Δελτίο τύπου του δήμου Λαμιέων σχετικά με τις ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ


 Λαμία, 18 Μαρτίου 2014

Δελτίο Τύπου

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Δήμος Λαμιέων βρέθηκε στο στόχαστρο  κριτικής για ανύπαρκτες επιχορηγήσεις Κοινωνικών Συνεταιριστικών  επιχειρήσεων μετά από δηλώσεις του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης  κυρίου  Λέανδρου Ρακιντζή. Ήδη ο Δήμαρχος Λαμιέων έχει επικοινωνήσει με τον κύριο Ρακιντζή, όπου διευκρινίστηκε ότι οι αναφορές του αφορούν γεωγραφικό προσδιορισμό της έδρας των κοινωνικών συνεταιριστικών  επιχειρήσεων και όχι ενεργές συμβάσεις ή επιχορηγήσεις του δήμου με παρόμοιες επιχειρήσεις....
Ήδη ο γενικός επιθεωρητής με σημερινή του επιστολή ζητά συγκεκριμένα στοιχειά από το δήμο επιστολή την οποία σας κοινοποιούμε.
Άμεσα ο Δήμος απάντησε στο γενικό επιθεωρητή , απάντηση  την οποία επίσης σας κοινοποιούμε
Εκείνο το όποιο προκύπτει από τα συγκεκριμένα έγγραφα είναι ότι ουδέποτε ο δήμος επιχορήγησε ΚΟΙΝΣΕΠ  καθώς  από το 2012 οι  αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου έχουν αποφανθεί ότι μία τέτοια  επιχορήγηση δεν είναι νόμιμη. Σε ότι αφόρα τις αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου  για  προγραμματικές συμβάσεις( δυνατότητα την οποία δίνει η νομοθεσία) εξηγείται και στην επιστολή προς τον κύριο Γενικό Επιθεωρητή ότι θα προχωρήσουν εφόσον εγκριθούν από τις ελεγκτικές υπηρεσίες.
Εκείνο που αβίαστα προκύπτει είναι ότι οι οποιεσδήποτε κριτικές σε βάρος του Δήμου της Λαμίας εκτός από ανυπόστατες αποδεικνύονται ξεκάθαρα ότι έχουν στόχο τη διαμόρφωση προεκλογικού κλίματος πράγμα το όποιο σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Από το Γραφείο Τύπου   



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative