Social Icons

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Απάντηση Πανουργιά Πανουργιά στον κ. Α. Γκλέτσο: «Ελάτε να μιλήσουμε για την ταμπακέρα κ. Γκλέτσο.»


Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014


Απάντηση Πανουργιά Πανουργιά στον κ. Α. Γκλέτσο: «Ελάτε να μιλήσουμε  για την ταμπακέρα κ. Γκλέτσο.»

    «Ο κ. Γκλέτσος προτιμά να μιλά για το παρελθόν και για αναληθείς ιστορίες του 1960 παρά για το σήμερα και το μέλλον του τόπου.  Αρνείται  να..
...αποδεχτεί την πρόταση μου και – δημόσια - να συζητήσουμε για τα προβλήματα του Δήμου μας, τις υποθέσεις αδιαφάνειας και απευθείας αναθέσεων που αυτός υπέγραψε, την ανικανότητα της διοίκησης του και την μηδενική παραγωγή έργου επί των ημερών του. Κοινώς, για την ταμπακέρα, τηρεί σιγή ιχθύος.
Αντί αυτών «πετά την μπάλα στην εξέδρα», μιλώντας για τον παππού μου, που όσοι τον γνώρισαν, ξέρουν καλά ότι αφιέρωσε τη ζωή του στην πατρίδα, την Δημοκρατία και τον τόπο μας.
Για ακόμη μια φορά, ο κ. Γκλέτσος,  προσπαθεί να πρωταγωνιστήσει σε ένα θεατρικό δρώμενο. Δυστυχώς, όμως για αυτόν, οι πολίτες του Δήμου μας, αυτήν τη φορά, δεν θα κόψουν εισιτήριο».



3 σχόλια :

  1. ΚΑΛΗ ΚΟΝΟΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
    ΞΕΡΕΙς ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΚΥΡΙΕ
    ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ
    ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ για εσένα ουτε με παπού, ούτε με γιαγιά .ούτε με την φιλιππινέζα με πείθεις για οτιδήποτε
    Τ'ωρα για τους πρόγονους σου
    σιγά τα αυγά μην τα σπάσεις
    λες και ήρθαμε απο άλλον πλάνητη
    και σε περιμέναμε εσένα και το σοί σου ως σωτήρες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βγαζετε ανωνυμοι πιο πανω τοση κακια για τον πανουργια μα τοση κακια.......γιατι αραγε τι φοβαστε??????πηρατε χαμπαρι τι περιμενη τον γκλετσο και ολους εσας τα κουμάσια που εισται γυρω του και ταρακουνηθήκατε????πειτε στον αργηγο σας να ψαχνει από τωρα σηριαλ να μπη μεσα γιατι δεν θα εχει να φαει στο τελος........και στη τελικη καλα κανει και εχει περιουσια ο πανουργιας.....η ουσια όμως είναι ότι προσφερε πολλα στη στυλιδα ειται λεγετε ομαδα ειται οτιδήποτε άλλο .......τι γινεται κρακακια του πανουργια ανυσηχειται βλεπω που θα πατε .........και τι θα απογυνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative