Social Icons

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Αποφάσεις Τοπικού Συμβουλίου Ραχών


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Αποφάσεις Τοπικού Συμβουλίου Ραχών».

Στις 23 Μαρτίου 2014 το Τοπικό Συμβούλιο Ραχών συνήλθε σε δημόσια συνεδρίαση.

Παρόντες
ΛΑΪΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΛΑ
Απόντες
ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΘΕΜΑ 1ο: «Λήψη απόφασης για άρση λειτουργίας της αίθουσας του Δημοτικού γυμναστηρίου και δημιουργία αυτής ως αίθουσα διδασκαλίας λόγω μετατροπής του Νηπιαγωγείου Ραχών ως Ολοήμερο από την σχολική χρονιά 2013-02014».

Αρ. αποφ. 01/2014: Το Τοπικό Συμβούλιο Ραχών αποφασίζει ομόφωνα την αποδέσμευση της 2ης αίθουσας του πρώην Δημοτικού Σχολείου Παραλίας Ραχών, που λειτουργεί ως Δημοτικό γυμναστήριο και την μεταφορά του γυμναστηρίου στο κτήριο που τώρα είναι αποθήκες του Δήμου, δίπλα στον Σύλλογο ΑΛΟΠΗ στο Δημοτικό οικόπεδο, με την προϋπόθεση να γίνουν πρώτα οι απαραίτητες εργασίες.
ΘΕΜΑ 2ο: «Σύμφωνη γνώμη για την συμμετοχή της Τοπικής Κοινότητας Ραχών στο πλαίσιο της εθελοντικής καμπάνιας «Let’s Do It Greece» που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου 2014 σε όλη την Ελλάδα».
Αρ.αποφ. 02/2014 Το Τοπικό Συμβούλιο Ραχών αποφασίζει ομόφωνα την συμμετοχή της Τοπικής Κοινότητας Ραχών στο πλαίσιο της εθελοντικής καμπάνιας «Let’s Do It Greece» στις 6 Απριλίου καθαρίζοντας το Ακρωτήριο ΔΡΕΠΑΝΟ(Φάρος) υποβρύχια και την ακτή στην Παραλία Ραχών στην ζώνη λουομένων».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΑΧΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΛΑΪΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative