Social Icons

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ : 3ου Δημοτικού,6ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Λαμίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία, παρουσία γονιών, εκπαιδευτικών και Δ/ντων σχολικών μονάδων, πραγματοποιήθηκε η ομιλία συζήτηση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων , με προσκεκλημένο τον ψυχολόγο –ψυχίατρο αλλά και συγγραφέα Νίκο Σιδέρη, με θέμα «Μιλώ για την κρίση με το παιδί».
Στην εποχή της κρίσης που ολοι βιώνουμε, σ αυτή την εποχή δοκιμασίας για την ελληνική οικογένεια, το παιδί περιμένει απαντήσεις όχι συνθήματα, αναζητά προστασία αλλά και προσανατολισμό, έχει ανάγκη να σταθούμε δίπλα του να μιλήσουμε μαζί του .Κατάλληλος να μας διδάξει τον δρόμο αλλά και τον τρόπο γι αυτό, ο Νίκος Σιδέρης. Έδωσε απαντήσεις, επιχειρήματα στο γονιό, τον εκπαιδευτικό να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση, να διαχειριστεί την κρίση .Ο διάλογος που ακλούθησε και τα ερωτήματα βοήθησαν να λυθούν απορίες και να εξηγηθούν συμπεριφορές. Πιστεύουμε ότι όσοι παραβρέθηκαν απέκτησαν ένα ακόμη εφόδιο στο πιο δύσκολο «επάγγελμα», αυτό του γονιού.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και δηλώνουμε ότι οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, αναπόσπαστο κομμάτι της σχολικής κοινότητας θα είναι πάντα παρόν, θα αναδεικνύουν θέματα επιμόρφωσης, αγωγής, διαπαιδαγώγησης, αλληλεγγύης, διεκδικώντας ενεργό ρόλο και δημιουργώντας συνθήκες συμμετοχής και έκφρασης

Οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων

  • 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας
  • 6ου Γυμνασίου Λαμίας και
  • 1ου Λυκείου Λαμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative