Social Icons

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου με επιτυχία η πολιτική εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων της Αριστερής Παρέμβασης στη Χαλκίδα


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Περιφερειακό Σχήμα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων της Αριστερής Παρέμβασης στη Χαλκίδα
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου με επιτυχία η πολιτική εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων της Αριστερής Παρέμβασης στη Χαλκίδα. Το πολιτικό πλαίσιο παρουσίασαν ο υπ. περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Βασίλης Ζούμπος, ο υπ. αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Χρήστος Δουλγεράκης και ο υπ. αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Χρόνης Βάρσος.

Οι υποψήφιοι της Αριστερής Παρέμβασης τόνισαν την άμεση ανάγκη για τη δημιουργία ενός εργατικού-λαϊκού μετώπου ρήξης και ανατροπής με αίτημα την ανατροπή της μνημονιακής συγκυβέρνησης, την ακύρωση των μνημονίων, τη μονομερή διαγραφή του επαχθούς και τοκογλυφικού χρέους, την έξοδο της χώρας από το οικονομικό και κοινωνικό σφαγείο της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την εθνικοποίηση των τραπεζών, ως αναγκαία αφετηριακά βήματα για τη βραχυπρόθεσμη επιβίωση του λαού.

Οι ομιλητές υπογράμμισαν πως οι μεγάλες αυτές πολιτικές ανατροπές είναι ο μόνος τρόπος για την υλοποίηση μιας οικονομικής πολιτικής που θα υπηρετεί τις εργατικές και λαϊκές ανάγκες, για να βρουν δουλειά οι άνεργοι, για να σταματήσει η εγκατάλειψη της υπαίθρου, για να χρηματοδοτηθούν με τα απαραίτητα κονδύλια οι Δήμοι και οι Περιφέρειες, για να σταματήσει η μετανάστευση των νέων στα σκλαβοπάζαρα του εξωτερικού, για να υπάρξει επανεκκίνηση του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα της οικονομίας, για να μπορέσει να ζήσει ο λαός μια αξιοβίωτη ζωή.

Ο υπ. αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Χρήστος Δουλγεράκης, γιατρός στο επάγγελμα, επεσήμανε πως αυτές οι αναγκαίες ανατροπές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο με τη μαζική και αποφασιστική κινητοποίηση του κόσμου, όπως εκείνη των κατοίκων της Κύμης τον Ιούλιο του 2013, η οποία συσπείρωσε 2.500 ανθρώπους και απέτρεψε τη μετατροπή του Νοσοκομείου της Κύμης σε Κέντρο Υγείας, ματαιώνοντας τα σχέδια της μνημονιακής κυβέρνησης και της τρόικα.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Περιφερειακό Σχήμα
Blog: http://www.aristeriparemvasistereas.blogspot.gr/
E-mail: aristeriparemvasistereas@gmail.com
Facebook: Αριστερή Παρέμβαση Στερεάς Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative