Social Icons

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας καταγγέλλει το Δήμαρχο Στυλίδας κ. Γκλέτσο


Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας καταγγέλλει το Δήμαρχο Στυλίδας κ. Γκλέτσο γιατί χαρακτήρισε μόνος του ως επιθετικό, αδέσποτο σκύλο της περιοχής του και στη συνέχεια έδωσε εντολή σε ιδιώτη κτηνίατρο να του κάνει ευθανασία.
Επίσης καταγγέλλει τον ιδιώτη κτηνίατρο γιατί διενήργησε την ευθανασία, χωρίς να έχει ζητήσει απόφαση της 5/μελούς Επιτροπής του Δήμου που να γνωματεύει ότι το αδέσποτο ζώο είναι επιθετικό (π.χ.αν έχει προκαλέσει τραύματα σε ανθρώπους με αποδείξεις νοσοκομείου) ή χωρίς να του κάνει ιατρικές εξετάσεις που να αποδεικνύουν ότι έχει κάποια πάθηση επικίνδυνη για ανθρώπους ή ζώα.
Θα περίμενε κανείς ο κ.Δήμαρχος να έχει επιδείξει έστω κάποια δραστηριότητα προστασίας των αδέσποτων τους Δήμου του, αφού σύμφωνα με το νόμο είναι αρμόδιος, πόσο μάλλον που πολλές φορές του έχουν προταθεί λύσεις εφαρμόσιμες και για τις οποίες δεν ενδιαφέρθηκε καν να διερευνήσει και όχι να αυτοαναγορεύεται μπόγιας, κτηνίατρος , ειδικός στην επιθετικότητα των σκύλων και στο τέλος δήμιός τους.
Η συνέχεια επί του θέματος θα δοθεί στα δικαστήρια.

Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, είτε είναι δήμαρχος είτε απλός πολίτης.

Το Δ.Σ.

33 σχόλια :

  1. ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ. 4η ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ "Επί πλέον". "ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ" ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο αποστολε,ξεπατωσετα ολα να ξεβρωμισει ο τοπος.αμαν πια δεν μπορω καθε μερα να βγαινω απο το σπιτι μου και να παταω 'τουρτες' σκυλιων στο πεζοδρομιο η να κινδυνευω να με φαει κανενα λυσσασμενο.ασε τον καθενα να λεει και να γραφει οτι θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΤΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΑΠΑΤΕ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑ ΕΠΡΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΓΕΜΙΣΕ Η ΣΤΥΛΙΔΑ ΣΚΥΛΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά έκανε εάν το έκανε
    αλλά οποιος κύριος και κυρία που δεν εχει τι να κάνει ασχολειται με και καλά τέτοιους συλλόγους φιλοζωικούς
    ας ερθει καμμία μέρα να δει τα κοπρόσκυλα που κυκλοφορούν ελευθερα και ας προσπαθήσει να ανοίξει τα στραβά σε ολους όσους φιλόζωους παίρνουν ένα κουταβάκι που βαριούνται μετα απο λίγο καιρό και το παρατάνε στους δρόμους
    ας έρθει ο σύλλογος να δει τον φόβο απο κάτι γυναικούλες και παιδάκια που χαι...νται απο τον φόβο τους οταν τους γαυγίζουν τα αδέσποτα.
    Σιγά το θέμα που άνοιξε τωρα επειδή ψόφησε ενας σκύλος

    ΥΓ Οποιος απο τους κυρίους και τις κυρίες του φιλοζωικού θέλει ας μου δώσει το τηλέφωνο του ούτως ωστε να τον ενημερώσω να πάρει τον επόμενο κόπρο σπίτι του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ. Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ, ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο νόμος είναι σαφής και πρέπει να τηρείται από όλους ανεξαιρέτως. Ο Δήμαρχος όφειλε να παραδώσει το αδέσποτο στο κυνοτροφείο Λαμίας. Οι φιλόζωοι όμως πριν επικαλεστούν το νόμο, πρέπει και οι ίδιοι να μάθουν να τον τηρούν. Τα πρόστιμα που προβλέπει, είναι τσουχτερά για όσους βγάζουν βόλτα τα ζωντανά τους και δεν έχουν εφοδιαστεί με σκουπάκι και φαράσι, για να μαζεύουν τα περιττώματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ 11.53 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΟΝΑΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ , ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΑΣ ΞΥΠΝΙΣΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΥΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΑΥΓΑΠΟΙΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΛΟΥΣ .ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ

      ΤΟ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΡΕΝΑ ΤΕΛΟΣ
      ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥΛΟΥΜΠΟΥΚΊΔΟΥ

      Διαγραφή
  9. ο ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΙ ΡΟΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ????
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φιλοζωικός έγινε για την κονόμα και για τις επιδοτήσεις
      Δεν εγινε για να πάρει τα κοπρόσκυλα σπίτι του

      Διαγραφή
  11. να βγει μια βολτα στην παραλια της στυλιδας η κυρια προεδρος και σε αλλα σημεια της πολις μας.αν μπορεση και κανει βολτα με ασφαλεια τοτε τα λεμε.εγω θα της κανω δωρο και ενα αδεσποτο,για ενθυμιο . στυλιδιωτες ολοι μονιασμενοι να παραμερισουμαι τους ρουφιανους και σαν μια μεγαλη ομαδα να καθαρισουμαι τον τοπο μας απο καθε λογης κατακαθι.λυπαμαι πολυ γιατι ειμαι γενιμα θρεμα στυλιδιωτης και δεν μπορω να βλεπω τον τοπο που γενηθικα και μεγαλωσα να καταστρεφετε !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ. ΤΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΑΝΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΓΓΕΣ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ,ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΟΣΚΗΣΕΤΕ.......ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ.ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΩΑ....ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ,ΔΑΓΚΟΝΕΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΚΑΙΜΕΝΑ ΤΑ ΑΔΡΣΠΟΤΑ .....ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΙΣΙΑ ΓΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΕΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΣΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΒΛΑΧΑΚΙ.

      Διαγραφή
  15. ΠΑΝΤΟΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΛΟΥΛΟΥΔΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ,( ΣΚΙΛΟΜΑΖΟΜΑ ).!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ. ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΖΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ.

      Διαγραφή
  16. Και ο δικός μου χρόνος είναι πολύτιμος γιατί εγώ ασχολούμαι με ανθρώπινη υγεία και όχι με τις δικές σου σχιζοφρενικές εκφράσεις ..αλλά να ξέρεις ότι ζαληστικο φορτίο δεν υπάρχει, κάτι λοιπόν υπάρχει στον δικό σου εγκέφαλο αλλά πρέπει να διαγνωστεί με ιατρική εξέταση...περαστικά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ

      Διαγραφή
  17. Για να καταλάβεις το επάγγελμά μου και να το πιάσεις στο στόμα σου ,πρέπει πρώτα να κάνεις γαργάρες με αλατόνερο. Αντε ρε καραγκιοζακο πάρε το επιπεδο σου και άντε γεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΑΠΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όπως το συμπέρανες και ο ίδιος το επίπεδο μου δεν μου επιτρέπει να ασχοληθώ άλλο μαζί σου .Και βέβαια ζώα σαν και σένα δεν υπάρχει περίπτωση να τα αγαπήσω ποτέ. Και ένα άλλο δεν είσαι άξιος να προσβάλλεις επαγγέλματα όπως είναι η ιατρική αλλά ούτε και τις πάπιες ,που είναι ένα όμορφο ζωάκι !!!!!!!!!!!.Είσαι και αδιάβαστος και ασεβής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΑ ΧΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ..... ΓΙΑΤΡΕ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ. ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ 100% ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΣΕΒΗΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε χάχα όπως βλέπεις και ορθογραφία ξέρω και ανορθογραφία ,αλλά που να ξέρεις ότι όλοι οι μεγάλοι συγγραφείς ήταν ανορθόγραφοι .άρα πρέπει πρώτα να λειτουργείς με το μυαλό σου και μετά με το χαρτί. Εσύ ούτε μυαλό έχεις και γράφεις μόνο με κεφαλαία επομένως τον χαρακτηρισμό του κομπλεξικού στον ανταποδίδω !!!!!!!ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίλε δεν έχεις καταλάβει ότι έχεις να κάνεις με νούμερο που λέει ότι είναι φιλόζωος: Εγώ κρίνω ότι είναι ένας βλάκας και μισός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΦΥΛΟΖΩΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΛΕΠΩ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

      Διαγραφή
  24. Και από μένα ένα μπράβο κύριε Δήμαρχε, όλοι αυτοί που λένε ότι είναι φιλόζωοι ,είναι μια ομάδα ανθρώπων που έχουν παρασυρθεί ,έχουν φανατιστεί και αυτό βέβαια είναι πολύ κακό για μια κοινωνία. Βλέπετε όλοι σας πόσο απειλητικά συμπεριφέρονται και αυτό δρα αρνητικά στην ψυχολογία των ανθρώπων που αγαπάει τα ζώα .Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος από την φύση του που να μην αγαπάει τα ζώα. Δεν αγαπάει όμως κανείς τις επιθέσεις των αδέσποτων, και εδώ υπάρχουν ευθύνες . Παρακαλω πολυ να αναλαβετε τις ευθυνες σας και να λαβετε τα μετρα σας για να μην θρηνήσουμε θηματα. Και τότε αλίμονο..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ....

      Διαγραφή
  25. Καλά βρε δήθεν φιλόζωοι, αντί ν' ασχολείστε προεκλογικά με τ' αδέσποτα σκυλιά, δε ψάχνετε καλύτερα για καμιά αδέσποτη γκόμενα, που σας έχει βαρέσει το χειροπαίγνιο κατακούτελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΠΟ ΜΕΛΕΛΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 92% ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΖΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΕΝΤΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΧΤΙΖΑΜΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ. ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΙΣΩ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΖΩΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ IQ ΚΟΙΝΟΥ ΘΝΗΤΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative