Social Icons

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ


ΚΩΝ. Ι. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Διεψεύσθησαν οι Κασσάνδρες που μιλούσαν για «μαντρί» και για ανίσχυρους συμπολιτευόμενους Βουλευτές.
Το αποτέλεσμα της αποφασιστικής αντίδρασης με γνώμονα τη σύνθεση και το δίκαιο είναι ότι και τα μεγάλα οδικά έργα θα επανεκκινηθούν και ο Φθιωτικός λαός θα βλέπει αντίκρισμα στα ομολογουμένως πολλά διόδια που έχει ο Νομός μας.
Ύστερα από μακρά διαβούλευση, τη συνεργασία του αρμοδίου Υπουργού και της γενικής γραμματείας της Κυβερνήσεως, πετύχαμε τις εξής καθοριστικές αλλαγές:

α. Ο οδικός άξονας Ε65 θα κατασκευασθεί και μάλιστα με χρονοδιάγραμμα εντός τριών ετών από την κύρωση της τροποποιήσεως των συμβάσεων για τα τμήματα ΠΑΘΕ – (Λαμία) Α/Κ Ξυνιάδος και Τρικάλων – Γρεβενών, ενώ το τμήμα Γρεβενών – Εγνατίας εντός πενταετίας.
β. Αρχίζει η κατασκευή του βραχίονα παρακάμψεως Λαμίας Α/Κ Λαμίας – Καρπενησίου, και
γ. Δημοπρατείται άμεσα το παράπλευρο τμήμα Σκάρφεια – Α/Κ Θερμοπυλών και θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα τμήματα
δ. Επίκειται ανακοίνωση για συγκεκριμένη εκπτωτική πολιτική επί των τιμών των διοδίων για τους χρήστες των αυτοκινητοδρόμων, και
ε. Δεν θα λειτουργήσουν πλευρικά διόδια οπουδήποτε δεν έχει κατασκευασθεί παράλληλο οδικό δίκτυο (παράδρομοι)

Κατόπιν τούτων αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι προτάσεις, το δίκαιο και το ηθικό αποτελούν τις καταλυτικές δυνάμεις για να πραγματοποιηθούν τα μεγάλα οδικά έργα, που συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της οικονομίας, στην προστιθέμενη αξία των υποδομών και την αύξηση της απασχόλησης εργαζομένων από τον απλό εργάτη έως τον εξειδικευμένο επιστήμονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative