Social Icons

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Η απάντηση του προέδρου για τα διόδια απλά μας βρίσκει σύμφωνους


Σε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της Τ.Κ. Γλύφας κ. Παπακωνσταντίνου Γεώργιου με ραδιοφωνικό σταθμό της Λαμίας και συγκεκριμένα στον FM 1, με τον κ.Έλληνα ,ο πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που προσπαθήσουν να κατασκευάσουν διόδια για όσους επιθυμούν να φτάσουν μέχρι την Γλύφα ,όλοι εμείς οι κάτοικοι,οι τοπικοί φορείς αλλά και όλοι οι δημότες του παλιού Δήμου Πελασγίας αλλά και του νέου Δήμου Στυλίδας θα κινητοποιηθούμε ενάντια σε αυτή την παράλογη ενέργεια.


Η ενημέρωση δεν έχει γίνει με επίσημο έγγραφο προς τον Δήμο Στυλίδος ούτε την Τοπική Κοινότητα Γλύφας απλά με μια ανακοίνωση της αστυνομίας για την έναρξη εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου.Οπότε είναι μια κίνηση της εταιρείας με δόλιο τρόπο να περάσει ένα έργο το οποίο αν ανακοινωνόταν θα δημιουργούσε  αναστάτωση στα σχέδια της.
Επίσης να αναφέρουμε ότι ο παραλογισμός της εταιρείας που έχει αναλάβει το τμήμα του δρόμου δεν σταματά μόνο στη δημιουργία διοδίων προς Γλύφα αλλά και και στις εξόδους για Αλμυρό και Λαμία.
Όλη αυτή η κατάσταση θα επηρεάσει αρνητικά όχι μόνο την Γλύφα και τα γύρω χωριά αλλά θα είναι και αρνητικό για την Βόρεια Εύβοια μιας και η σύνδεση της γίνεται με το πορθμείο Γλύφας-Αγιοκάμπου.

Αυτές οι στοχευμένες ενέργειες της εταιρείας για την εύρεση χρήματος θα έχουν μόνο ένα αποτελέσμα:μια ολόκληρη περιοχή από τον Αλμυρό μέχρι και την Λαμία να κινητοποιηθεί και να δημιουργήσει ένα ντόμινο.
Η αλήθεια είναι ότι θα κατασκευάσουμε στο τέλος ελικοδρόμια και χώρους στάθμευσης ελικοπτέρων για να παρκάρουμε μιας και θα είναι πολύ πιο οικονομικός τρόπος μεταφοράς στον προορισμό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative