Social Icons

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ 80 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ
ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ 80 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

Σας  γνωρίζουμε ότι στην ιστοσελίδα  του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής  «www.hcg.gr» και στο πρόγραμμα Διαύγεια (http://diavgeia.gov.gr) με ΑΔΑ: ΒΛΩΗΟΠ-ΟΟ3 αναρτήθηκε προκήρυξη διαγωνισμού κατάταξης 80 Αξιωματικών στο Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή, στην οποία περιλαμβάνονται οι προϋποθέσεις και η διαδικασία συμμετοχής των υποψηφίων στο διαγωνισμό.
Η προκήρυξη αφορά πτυχιούχους διαφόρων σχολών Α.Ε.Ι και Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, γεννηθέντες από 01-01-1986 και μετά,  οι οποίοι αφού υποβληθούν σε υψομέτρηση, ιατρικές εξετάσεις, αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες, υποβάλλονται σε γραπτές εξετάσεις.
Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται αυτοπροσώπως , είτε με  εξουσιοδοτημένο άτομο, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, από 19-08-2013 έως και 06-09-2013 στη Σχολή Λιμενοφυλάκων στον Πειραιά (τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο, ΤΚ 18510, Πειραιάς).
Παρακαλούμε για την ενημέρωση του κοινού σας.


Στυλίδα 14 Αυγούστου  2013
Ο Λιμενάρχης
Υποπλοίαρχος  Λ.Σ. ΛΙΑΚΟΣ Κυριάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative