Η κοροϊδία και ο εμπαιγμός της κυβέρνησης, απέναντι στα δίκαια αιτήματα για την επιβίωση της αγροτιάς, συνεχίστηκε και στη συνάντηση του συντονιστικού των 28 μπλόκων με τους 4 συναρμόδιους υπουργούς.
Τα «στενά δημοσιονομικά» δεν επιτρέπουν να ζήσει η μικρομεσαία αγροτιά, αλλά επιβάλλουν να συνεχιστεί ο βίαιος της θάνατος, για να κυριαρχήσει η καπιταλιστική μεγαλοϊδιοκτησία. Γι’ αυτό λεφτά υπάρχουν μόνο και αποκλειστικά για τις τράπεζες και τους επιχειρηματικούς ομίλους.
Η κυβερνητική και ευρωνωσιακή πολιτική είναι βαθιά σκληρή και αντιδραστική για τους αγρότες και όλο τον εργαζόμενο λαό. Η ρήξη και ανατροπή αυτής της πολιτικής είναι η λύση και στα προβλήματα της αγροτιάς και ο δρόμος για να το πετύχει είναι η οργάνωση της φτωχομεσαίας αγροτιάς και το δυνάμωμα της λαϊκής συμμαχίας με τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους.
ΑΘΗΝΑ 25/2/2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Λ. Ηρακλείου 145- 142 31 ΠΕΡΙΣΣΟΣ
τηλ.:210-2592163 fax: 210-2592156
e-mail: mailbox@gt.kke.gr, http://www.kke.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.