Social Icons

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Η ΣΙΩΠΗΡΗ ΚΛΑΣΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ (Α΄ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ Β΄ ΜΕΡΟΣ) ΟΛΓΑ & ΤΑΝΥΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ


Τα ψέματα τελείωσαν. Με σιωπηρούς μηχανισμούς οι οποίοι μετά την επίσημη πτώση των υφαρπαγέων της εξουσίας θα κατονομαστούν και επίσημα, κάθε γνώρισμα και τακτική της χούντας έχει εφαρμοστεί :

1. η πρόσβαση στην δικαιοσύνη κρίνεται από την οικονομική δυνατότητα και τα κομματικά/επιχειρηματικά κυκλώματα.

2. Ανθρώπινα Δικαιώματα αναγνωρίζονται μόνο στις τάξεις εξουσίας και τους αντίστοιχους κλάδους επαγγελμάτων : πολιτικούς, δικαστικούς, αστυνομικούς, μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές, τραπεζίτες, μεγαλοθεσίτες , κλπ. Σε αυτούς ακόμα και οι περιπτώσεις δίωξης έχουν χαρακτηρισμούς ʽVIPʼ με ειδικά προνόμια και μεταχειρίσεις.

3. κάθε ένας που αποτυπώνει και καταγγέλλει τα ανωτέρω 1 & 2 σημεία διώκεται και κατακρίνεται και αναιρείται επίσημα ακόμα και αν προέρχεται από αυτές τις τάξεις, όπως π.χ. εισαγγελείς και έδρες και θεσίτες που συμβάλουν είτε στην προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είτε στην κάθαρση της διαφθοράς. (π.χ. Πενταγιώτης, Γεωργαντά, έδρα μονομελούς πρωτοδικείου που έβγαλε το χαράτσι/ΕΕΤΗΔΕ αντισυνταγματικό, κλπ).

4. η αστυνομία έχει μετατραπεί στους περισσότερους τομείς της σε τάγμα ασφαλείας που υπακούει σε πρόσωπα αδιακρίτως και όχι στο Σύνταγμα, καταλύοντας το χωρίς πρόβλημα. Επίσης, έχει αναλάβει καθήκοντα στρατού καταστολής ενάντια στους Πολίτες.

5. σιωπηρά αλλά αποφασιστικά με την δύση του ηλίου η κυκλοφορία μειώνεται -παρακωλύεται - απαγορεύεται εν είδει άτυπης απαγόρευσης κυκλοφορίας (τα τραίνα/μετρό αποσύρονται και η υπηρεσία υπολειτουργεί με τρόπο που να εκμηδενίζει την δυνατότητα εξυπηρέτησης μετά τις 5 μ.μ., η αστυνομία άτυπα απαιτεί την διάλυση ομάδων που τραβούν προσοχή μετά την δύση του ηλίου στο κέντρο της Αθήνας, δρόμοι αποκλείονται είτε πρακτικά είτε και τυπικά, κλπ). Ενώ η φύλαξη περιοχών και μερών όπου μένουν ή συχνάζουν οι κυβερνητικοί φυλάσσονται σε επίπεδο στρατιωτικό.

6. οι δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμοί, ΔΕΚΟ, δικαιοσύνη μετά την κάθαρση από τα κύματα των μαζικών απολύσεων και τις συνεχείς απολύσεις-δαμόκλειο σπάθη είναι πλέον επανδρωμένες με άτομα αποφασισμένα να εξυπηρετήσουν πλήρως τους υφαρπαγείς κυβερνητικούς και δρουν ως άλλη ταξιαρχία ασφαλείας και τρομοκρατίας και επιβολής ενάντια στους Έλληνες Πολίτες.

7. η Ελευθερία λόγου, μαζί με την ουσιαστική αδυναμία πρόσβασης σε πραγματική Δικαιοσύνη, απαγορεύεται είτε με αντίποινα είτε με άμεση δίωξη είτε με ακύρωση/παράκαμψη των νομίμων διαδικασιών (π.χ. απαγόρευση πρόσβασης σε πληροφόρηση, απαγόρευση απόλαυσης Δικαιωμάτων δικαστικής προστασίας, άρνηση εκδίκασης ή καν εξέτασης υποθέσεων και μάλιστα αυτεπαγγέλτων αδικημάτων/κακουργημάτων ενάντια στα ατομικά και κοινωνικά Δικαιωματα, παράνομες αποφάσεις, κλπ.).

8. το φακέλωμα όλων των Πολιτών γίνεται μέσω αναφορών από θεσίτες που επανδρώνουν δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς, πρόσωπα διαφόρων δικαίων, κλπ, προς τους υπουργούς βάσει κομματικών κριτηρίων και κριτηρίων αντίστασης-υποταγής στην κυβερνητική πολιτική. Οι πληροφορίες αυτές είναι επίσης και προϊόν εμπορίου σε αυτές τις κλίμακες.

9. η παραμονή στην εξουσία εξασφαλίζεται με διαδικασίες νοθείας αφʼ ενός και ενισχυμένης στατιστικής (= παραποίηση πραγματικών αποτελεσμάτων, παρεμπόδιση αντιπροσώπευσης ψήφου, κλπ) αφʼ ετέρου ώστε να φιμώνεται η πραγματική Εντολή του Ελληνικού Λαού.

Έτσι έχουμε την μεθόδευση της εξαίρεσης από την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου όλου του Ελληνικού Λαού ο οποίος βρίσκεται να αγωνίζεται καθημερινά για την πρόσκαιρη και εντελώς επίφοβη/επισφαλή πρόσβαση του σε βασικά αγαθά επιβίωσης, δηλαδή φαγητό, φώς, νερό, τηλεπικοινωνίες, φάρμακα/ιατρική περίθαλψη και φυσική Ελευθερία (δηλαδή να αποφύγει προσωποκράτηση για επαχθή και προσχηματική χρέη, κάτι που απαγορεύεται από το Διεθνές Δίκαιο) και άρα να μην έχει δυνατότητα, χρόνο και ενέργεια, πόσο μάλλον χρήμα για να ασχοληθεί με τους δυνάστες κυβερνητικούς που αιφνιδιαστικά τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση.

Ο Ελληνικός Λαός αυτή την στιγμή είναι όμηρος που απειλείται με την ζωή και επιβίωση του για να ασχολείται μόνο με αυτήν σε ένα επίπεδο ακίνδυνο για την εγκληματική δραστηριότητα των κυβερνητικών, ενώ το σύνολο των δράσεων αντίδρασης και αντίστασης από τα νομικά μέχρι τα διαδηλωσιακά (ακόμα και οι περιπτώσεις που πέφτει ξύλο) πλέον αποσιωπούνται για να προφασίζεται η παράνομη εξουσία ότι γίνεται αποδεκτή, με τον ίδιο τρόπο που κατά την διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου ο Χίτλερ διατυμπάνιζε πώς οι Έλληνες των αποδέχονταν λόγω των ταγμάτων ασφαλείας/ράλληδων ενώ η αλήθεια ήταν ότι σφαγίαζε τον Ελληνικό Λαό είτε μέσω μαζικών εκτελέσεων είτε μέσω της πείνας και του εκτοπισμού για να υπάρξει στην Ελλάδα έστω και προσωρινά.

Αυτό που όλοι συνειδητοποιούμε πλέον καθημερινά είναι η βασική αρχή της τέχνης του πολέμου : όσο ανέχεσαι και υποχωρείς τόσο αποθρασύνεται ο εχθρός. Και όσο ο εχθρός δεν έχει αντίποινα στο μέτρο των επιθέσεων του τόσο αυτές οι επιθέσεις γίνονται στυγνότερες και πιο αποθρασυμένες .

Ανοχή σημαίνει μείωση μισθού και συντάξεως μέχρι την παντελή εξαφάνιση τους ή την ύπαρξη τους σε τόσο χαμηλά επίπεδα που να μην εξασφαλίζεται ούτε το φαγητό άρα και πάλι είναι στάση πληρωμών μισθών και συντάξεων από το κράτος. Η μείωση μισθού είτε ονομαστικά και επίσημα από τα 582 ευρώ είτε έμμεσα με την επιβολή και άλλων χαρατσιών ή την αύξηση των τιμών και των υπαρχόντων φόρων/τελών είναι γεγονός.

Υπολόγισε, συνΈλληνα : σου μένουν έστω και 100 ευρώ στην τσέπη αφού πληρώσεις τους πάντες για να ζήσεις μετά ;

Ανοχή σημαίνει την επιβολή μέτρων ειλωτείας και την άρση της φυσικής μας Ελευθερίας : τα στρατόπεδα εργασίας ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι εδώ και μήνες.

Και ρωτάει ο κόσμος :
“Πώς θα το αλλάξουμε όλο αυτό; Πώς θα επιβληθεί η πραγματική θέληση του Ελληνικού Λαού: ”

Το μυστικό είναι στην λέξη επιβολή : Στην επιβολή δεν ρωτάς, υπαγορεύεις και εάν σου πουν όχι πατάσσεις.

Δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα να εισακουσθεί η Ελληνική Βούληση. Μόνο να επιβληθεί μπορεί αφού έχουμε χούντα και όχι Δημοκρατία, και μάλιστα από τις πιο στυγνές και αδυσώπητες, δηλαδή χούντα με ʽδημοκρατικόʼ φερετζέ.

Τρία σκέλη έχει η μέθοδος επιβολής από τον Ελληνικό Λαό προς τους κυβερνητικούς οι οποίοι πληρούν όλα τα γνωρίσματα της εγκληματικής και τρομοκρατικής οργάνωσης :

1. νομική καταγγελία/καταγραφή των εγκλημάτων τους προσωποποιήμενα και προσωποπαγώς και άμεση επίσημη κήρυξη αυτών των καταπατητών των Ανθρωπίνων και Συνταγματικών Δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού ως αυτουργών τρομοκρατικών και εγκληματικών ενεργειών με πρόθεση απομάκρυνσης τους με τον πλέον πρόσφορο τρόπο.

2. κήρυξη κατάστασης αδιεξόδου ώστε να ενεργοποιηθούν τα άρθρα 22, 32, 187Α Ποινικού Κώδικα και 120 του Συντάγματος σε συνδυασμό .

3. επισημοποίηση, επικύρωση και στήριξη κάθε πράξης αντίστασης ή ανάγκης που έχει γίνει και γίνεται από τους διωκόμενους Έλληνες, από παύσεις πληρωμών μέχρι φυσική βία.

Πρακτική εφαρμογή των ανωτέρω στο αμέσως επόμενο άρθρο μας Β΄μέρος του παρόντος.


http://www.humansupport.gr/gr_news_more.php?nid=309
  Στοιχειοθετήσαμε λοιπόν και περιγράψαμε την δράση και τον χαρακτήρα - έκταση της χούντας με φερετζέ ʽδημοκρατίαςʼ που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία, το Ελληνικό Κράτος, το Ελληνικό Έθνος.

Και έρχεται με διάφορους τρόπους και από πολλές μεριές το ερώτημα του Ελληνικού Λαού που στενάζει :

“Πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση ; Πώς θα επιβάλλουμε την θέληση και το δίκιο της Ελληνικής κοινωνίας, του Ελληνικού Λαού, όταν με την επικάλυψη της απλής ετικέτας ʽδημοκρατίαʼ σκοτώνονται όλα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα με την σιωπηρή συνεργία των πάντων που κατέχουν πόστο εντός και εκτός της Ελλάδος ;”

Ιδού η απάντηση, απλή αλλά και ρεαλιστική :

Θέλει κατʼ αρχάς να σταματήσεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ότι θα επιβιώσεις αν λουφάξεις και υποστείς ή ότι θα σε δεχθούν στις τάξεις των ασφαλιτών, δηλαδή στην μεριά τους.

Αυτό δεν θα γίνει ποτέ : αυτοί που λουφάζουν θα πεθάνουν ως πρόβατα στην σφαγή γιατί από τις σάρκες αυτών που λουφάζουν τρώνε οι κυβερνητικοί εγκληματίες. Αυτοί που θέτουν πλέον τον εαυτό τους προς πώληση θα χρησιμοποιηθούν και μετά θα πεταχτούν στον ίδιο καιάδα με αυτούς που λουφάζουν, διότι οι θέσεις των ταγματασφαλιτών και δοσιλόγων που χαίρουν και προστασίας έχουν πληρωθεί εδώ και δεκαετίες και δίδονται κληρονομικώ δικαίω. Όλοι οι άλλοι, από τα ʽμικρορουσφέτιαʼ που τοποθετήθηκαν σε θεσούλες μέχρι και τα διάφορα μεσαίου επιπέδου πιόνια τους, είναι προς πλήρη χρήση και θα αποτελέσουν όπως και πάντα γινόταν και το λεγόμενο meat shield (ανθρώπινες ασπίδες) όταν γίνουν οι μεγάλες εξεγέρσεις που όλοι περιμένουν : θα είναι το αίμα που θα χρησιμοποιήσουν ως εξιλαστήριο για να γλυτώσουν οι ίδιοι.

Τα παραδείγματα ήδη άπειρα : από τους απλήρωτους κομματικούς υπαλλήλους μέχρι τους απολυμένους των stage για να μην αναφέρουμε και άτομα που πούλησαν παραπάνω από μία ψήφο, όπως η υπάλληλος του παρά τρίχα ʽαυτόχειραʼ Ζαχόπουλου.

Άρα, εάν ήδη χειμάζεσαι, ήδη έχεις χάσει μεγάλο μέρος των εισοδημάτων και/ή μεγάλο μέρος της περιουσίας σου, κ.ο.κ., μην τρέφεις φρούδες ελπίδες ότι οι παλιοί ʽπροστάτεςʼ σου θα σε βοηθήσουν. Ούτε ότι θα σε αποκαταστήσουν στο μέλλον : αυτοί που δεν είναι προς ανάλωση δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό/cent από τα κεφάλαια τους και αντιθέτως τα αυγατίζουν. Αν δεν είσαι μέσα σε αυτούς θα πεθάνεις και εσύ και μάλιστα θα έχεις το ανάθεμα του δοσίλογου θεσίτη και από τις δύο μεριές σε αυτό τον πόλεμο.

Σταμάτα επίσης να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ότι θα σου δώσουν την ελευθερία σου και την χαμένη σου ευημερία ή ότι θα το κάνουν άλλοι για σένα : οι δυνάστες δεν θα σου δώσουν τίποτα και θα πέσουν λίαν συντόμως, και αυτοί που θα τους ρίξουν θα σε ρωτήσουν πού ήσουν όταν η αντιπαράθεση γινόταν και όταν εκείνοι μάχονταν για την Ελευθερία και το Κράτος Δικαίου. Και δεν θα μπορείς να πεις όπως στην Μεταπολίτευση ότι και εσύ μαζί τους ήσουν διότι θα σου ζητήσουν να δείξεις έργα που δεν θα έχεις και έτσι και πάλι και στην νέα εποχή θα βρεθείς παρίας.

Σε αυτόν τον πόλεμο δεν υπάρχει ουδετερότητα : με τον έναν ή τον άλλον τρόπο διαλέγεις με ποία μεριά είσαι : των Ελευθέρων Ελλήνων που Ιστορικά ανέκαθεν τραγουδούν τον Θούριο του Ρήγα Φεραίου και νικούν ή των Ολιγαρχών που στέκονται εναντίον τους. Και αυτό γιατί σε αυτόν τον πόλεμο εάν σιωπείς στην αδικία και το έγκλημα και δεν τα καταμαρτυράς και καταπολεμάς συναινείς και τα στηρίζεις και άρα βλάπτεις τον Αγώνα του Δικαίου.

Αυτή την στιγμή υπάρχει το εξής μέτωπο :

1. μία διεθνής καταμαρτύρηση στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης επί πέντε με αυξανόμενο αριθμό που αποτυπώνει την απάνθρωπη επίδραση της εγκληματικής οργάνωσης που έχει υφαρπάξει τους θώκους του Ελληνικού Κράτους.

2. Μία σωρεία καταγγελιών και διαμαρτυριών που ζητούν παντοιοτρόπως την σύλληψη, παραπομπή και τιμωρία της εγκληματικής αυτής οργάνωσης.

3. Σωρεία συμΠολιτών σου που έχουν διαχωρίσει την θέση τους από κάθε τι κυβερνητικό και απαιτούν παραίτηση/ή απομάκρυνση της εγκληματικής αυτής οργάνωσης με κάθε τρόπο από την εξουσία και Δημοψήφισμα για την επαναφορά των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ελλάδα και στους Έλληνες Πολίτες και μέχρι τότε έχουν δηλώσει άρση της χρηματοδότησης του παρακρατούς των ψευδοκυβερνητικών.

4. Υπάρχουν μεμονωμένοι και πιθανότατα απομονωμένοι δικαστικοί/εισαγγελείς που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού οι οποίοι έχουν επιβεβαιώσει από τις τάξεις της τρίτης εξουσίας όλα τα ανωτέρω.

5. Υπάρχουν ομάδες συμΠολιτών σου που ήδη ενεργά αναιρούν τις επιθέσεις των δυναστών - μελών της εγκληματικής αυτής οργάνωσης.

6. Υπάρχουν άλλοι συμΠολίτες σου που τους αναχαιτίζουν με κάθε τρόπο συμπεριλαμβανομένης και της φυσικής άμυνας.

7. Υπάρχουν συνάνθρωποι σου που βλάπτονται και πεθαίνουν ενώ μπορούν να ζήσουν.


Όλους αυτούς επί έργω μπορείς και πρέπει να τους συνδράμεις επώνυμα και επίσημα. Έτσι δεν θα είσαι πια ούτε ο χρήσιμος ηλίθιος των εγκληματικών αυτών δυναστών που αφού σε χρησιμοποιήσουν θα σε τσαλαπατήσουν και θα σε φάνε ούτε το πρόβατο της πρώτης γραμμής της σφαγής που με τα λεφτά σου τρέφονται και ήδη σου έχουν επί της ουσίας σταματήσει να πληρώνουν μισθό ή σύνταξη και σε χρεώνουν καθημερινά όλο και παραπάνω.

Εάν αισθάνεσαι απελπισία που στην προξενούν επίτηδες από τα κανάλια τους και από τις δημόσιες υπηρεσίες τους και τα δικαστήρια τους που τα πληρώνεις όλα εσύ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ.

Μην τους δώσεις οικειοθελώς την σάρκα σου και την ζωή σου. Δώσε την ζωή σου στον Αγώνα εναντίον τους όπως το κάνουμε όλοι οι Έλληνες συμΠολίτες σου. Δεν είσαι μόνος και κανείς μας δεν διασπάται ούτε έχει διαφορές αυτή την στιγμή όσο όλοι μας έχουμε τον κοινό εχθρό.

Κάθε φορά που αισθάνεσαι ότι θέλεις να αυτοκτονήσεις ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ. Μην χτυπάς τον εαυτό σου γιατί είναι πολύτιμος σε εμάς τους συνΈλληνες σου και πληγώνεις εμάς και όχι αυτούς.

Δείξε τους ότι εάν φτάσεις στο σημείο να μην φοβάσαι να πεθάνεις θα πρέπει να φοβηθούν αυτοί.

Μην χτυπάς πισώπλατα όλους εμάς που πολεμάμε, δείχνοντας μας ότι αντί να δυναμώσεις το μέτωπο μας το αποδυνάμωσες αφαιρώντας τον εαυτό σου. Έλα και βρες μας : δεν έχει τεχνικά/πρακτικά σημασία αν θα είσαι σε ομάδα ή ανεξάρτητος μαχητής διότι όλοι στηρίζουμε όλους και ανήκουμε στην ομάδα των Ελευθέρων Ελλήνων και το μέτωπο μας είναι το μέτωπο της σπαρτιατικής φάλαγγας με τον τοίχο από ασπίδες που παρατάσσουμε ο ένας δίπλα στον άλλον και αλληλοπροστατευόμαστε προτάσσοντας τα δόρατα μας μπροστά από αυτές.

Αυτά που σου λέμε ούτως ή άλλως η ζωή θα σε εξαναγκάσει να τα αντιμετωπίσεις μέχρι να πάρεις θέση όλο και πιο σκληρά όλο και πιο αδυσώπητα και με όλο και μεγαλύτερες απώλειες. Έτσι είναι η φύση κάθε αντιπαράθεσης τόσο καθολικής όσο μας την έχουν επιβάλλει οι εχθροί της Ανθρωπότητας.

Νομοτελειακά και εκ φύσεως όπως δείχνει και η Ιστορία η Νίκη θα είναι δική μας διότι η φύση πάντα ευνοεί την ζωή και το φυσιολογικό και όχι τον θάνατο και το παρά φύσιν. Το μόνο που παίζεται είναι εάν χαθούν λίγοι ή πολλοί και το μέγεθος του προσωπικού πόνου.

Δράσε τώρα : Απέναντι σου έχεις φαρισαίους ιεροεξεταστές οπότε φέρσου τους με τον τρόπο που καταλαβαίνουν για να σε φοβηθούν :

ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ και κυρίως πάρε τους την δύναμη τους που είναι αποκλειστικά και μόνο τα λεφτά και η προπαγάνδα. Όπου τους βρεις και όπου και όπως μπορείς να τους σταματήσεις, αναχαιτίσεις, φοβίσεις κάνε το κατά βούληση, γιατί στον κάθε έναν από εμάς επαφίεται η υπεράσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Ανεξαρτησίας μας, δηλαδή της ζωής μας.

Δεν είσαι μόνος. Είμαστε όλοι μαζί σου σε κάθε δράση σου για την Ελλάδα μας, τον Λαό μας και την Ανεξαρτησία μας.

http://www.humansupport.gr/gr_news_more.php?nid=310

1 σχόλιο :

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"


Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative