ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 23 Γενάρη 2013 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της ΠΑΣΥ Φθιώτιδας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας. Την πρωτοβουλία είχαν οι Αγροτικοί Σύλλογοι Στυλίδας-Αχινού, Πελασγίας και Μακρακώμης.
Σκοπός της σύσκεψης ήταν ο τρόπος αντίδρασης των αγροτών σε τοπικό επίπεδο και σε συντονισμό με αγροτικές δυνάμεις από όλη την Ελλάδα.
Αποφασίστηκε η οργάνωση της πάλης των αγροτών στη Φθιώτιδα σε συμμαχία με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα.
Προγραμματίστηκαν περιοδείες και συσκέψεις στα χωριά για την ενημέρωση αγροτών και εργαζομένων, ώστε να βρίσκονται σε ετοιμότητα για τον πανελλαδικό συντονισμό και την κλιμάκωση της πάλης.
Πέρα από τις τοπικές πρωτοβουλίες για οξυμμένα λαϊκά προβλήματα αποφασίστηκε παμφθιωτική συγκέντρωση στις 6 Φλεβάρη στη Λαμία.
Η Γραμματεία Φθιώτιδας της ΠΑΣΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.