Social Icons

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Στη φυλακή όσοι δεν πληρώνουν χρέη και χαράτσια!


Ακόμα και για 1.000 ευρώ θα οδηγείται κάποιος στη φυλακή

Ιδιαίτερα σκληρές ποινές θεσπίζονται με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα έρθει τον Απρίλιο στη Βουλή προς ψήφιση...
Η κυβέρνηση θέλει να προλάβει ή να ανασχέσει μία ενδεχόμενη στάση πληρωμών από τους πολίτες που μπορεί να οφείλεται είτε σε συνειδητή αντίδραση είτε σε εξάντληση της φοροδοτικής ικανότητάς τους.
Ο κ. Στουρνάρας εμφανίζεται αποφασισμένος να επιβάλλει με κάθε τρόπο την επίτευξη των στόχων του προγράμματος αλλά και την τήρηση των δεσμεύσεων απέναντι στους δανειστές.

Έχει ήδη δώσει σαφείς κατευθύνσεις, σε συνεννόηση πάντα με την τρόικα, για το περιεχόμενο του νέου φορολογικού νομοσχεδίου με τη λήψη πειθαρχικών μέτρων και τη θέσπιση ποινών για όσους φοροδιαφεύγουν ή αρνούνται να πληρώσουν φόρους και χαράτσια.
Προβλέπεται να χαρακτηριστεί ιδιώνυμο αδίκημα, προκειμένου οι ποινές να καθορίζονται ανεξάρτητα και να μην έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όποιος δεν καταβάλλει φόρους και χαράτσια θα οδηγείται στη φυλακή, ακόμα και για οφειλές 1.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα αναμένεται να θεσμοθετηθεί η κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών αλλά και περιουσιακών στοιχείων, χωρίς κανέναν από τους περιορισμούς που υπάρχουν μέχρι σήμερα, κάτι που αποτελεί και απαίτηση των Γερμανών.

Πίσω από όλα αυτά κρύβεται η μεθόδευση για την μεγαλύτερη αναδιανομή που έχει γίνει ποτέ στο χώρο της αγοράς ακινήτων, που θέλουν να επιβάλλουν οι δανειστές. 

Άλλωστε είναι γνωστό ότι η τρόικα θεωρεί ότι οι Έλληνες έχουν ασυνήθιστα μεγάλη ιδιωτική, ακίνητη περιουσία.
Στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο έχει επενδύσει πολλά η κυβέρνηση προκειμένου να μην χάσει τον έλεγχο στο πρώτο εξάμηνο του 2013, το οποίο και θεωρεί το πιο κρίσιμο για την πολιτική της επιβίωση.

Ταυτόχρονα θέλει να ''στριμώξει'' το ΣΥΡΙΖΑ και να τον ταυτίσει με το κίνημα ''Δεν πληρώνω''.

Εκτιμούν ότι με αυτό τον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταστεί στα μάτια της πλειοψηφίας των πολιτών, ένα κόμμα που αρνείται την καταβολή φόρων και κινείται έξω από τα όρια της νομιμότητας.

 http://www.plektani.gr

1 σχόλιο :

  1. Εκτιμούν ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ότι με αυτό τον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταστεί στα μάτια της πλειοψηφίας των πολιτών, ένα κόμμα που αρνείται την καταβολή φόρων και κινείται έξω από τα όρια της νομιμότητας.

    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ
    ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΗΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ,ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ,ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΤ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ?
    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative