Social Icons

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ!!!!! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ)




ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ!!!!!

Την ώρα που το αντιρατσιστικό – αντιφασιστικό ποτάμι θα πλυμμυρίζει τους δρόμους της Αθήνας με νέους , άνεργους, εργαζόμενους, μετανάστες, συλλογικότητες, οργανώσεις από όλη την Ελλάδα και δύο μόνο 24ωρα μετά τη στυγερή δολοφονία του εργάτη Σαχτζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα από ναζιστές δολοφόνους (άραγε κύριε Κρανιδιώτη είναι κι αυτό προπαγάνδα των αριστεριστών?..) , η ναζιστική συμμορία της Χ.Α με παρόντα τον υπόδικο βουλευτή της Η. Κασσιδιάρη, επιλέγουν να κόψουν πρωτοχρονίατικη πίτα στο κέντρο της Λαμίας...Συγκεκριμένα το Σάββατο στο χώρο του εργατικού κέντρου , προκαλώντας την οργή κ την αηδία του ντόπιου δημοκρατικού πληθυσμού..Το συγκεκριμένο χάππενινγκ θα ήταν λίγο δύσκολο βέβαια, να πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα στην Αθήνα... εκεί θα λουφάζουν στις τρύπες τους.
Οι νεοναζί της Χ.Α. είναι συμμορία δολοφόνων, απόγονοι του Μεταξά, των γερμανοτσολιάδων και της χούντας. Είναι το μακρύ χέρι του κράτους και των αφεντικών, που στηρίζουν τις ιδιωτικοποιήσεις, δίνουν άλλοθι στους μεγαλο-επιχειρηματίες τύπου Μάνεση, ψηφίζουν τις φοροαπαλλαγές για τους εφοπλιστές...Ο λαός της Λαμίας δεν πρέπει να ανεχτεί την πρόκληση αυτή ,από τη συμμορία των τραμπούκων που επιτήθεται σε μετανάστες και αγωνιστές του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος με τις πλάτες του Δένδια κ της τρικομματικής κυβέρνησης..

Πρόκληση επίσης, στην ιστορία των εργατικών αγώνων του τόπου αποτελεί η παραχώρηση του χώρου του εργατικού κέντρου για τη φασιστοσύναξη... Η διοίκηση του Ε.Κ αφού έχει υπηρετήσει κατά γράμμα τις εντολές των μνημονιακών κυβερνήσεων , απαξιώνοντας κάθε προσπάθεια κινητοποίησης, απεργίας εργατικής διεκδίκησης στο νομό , δίνει έδαφος στους νεοναζί τραμπούκους να σπείρουν το δηλητήριό τους και στη Λαμία..Η κατρακύλα των επί χρόνια εκλεγμένων γραφειοκρατών με τη βοήθεια σωματείων - σφραγίδες δεν έχει όρια!

Η Ρούμελη έχει νιώσει στο πετσί της τι σημαίνει ναζιστική βαρβαρότητα και παρακρατική βία και δεν θα επιτρέψει να το ξαναζήσει.

Καλούμε τον πρόεδρο του Ε.Κ έστω και την τελευταία στιγμή να ανακαλέσει την παραχώρηση της αίθουσας στους φασίστες.

Όπως υπογραμμίζει και η αντίστοιχη ανακοίνωση της Τ.Ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α « Η μάχη για να εξαφανίσουμε τους νεοναζί είναι δεμένη με τους αγώνες για να σώσουμε τα σχολεία και τα νοσοκομεία, τις δουλειές και τους μισθούς, από τη λεηλασία της τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού.

Η ενότητα της εργατικής τάξης, ντόπιων και μεταναστών, είναι απαραίτητη για να ανατρέψουμε τα μνημόνια και να επιβάλλουμε τη διαγραφή του χρέους, την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ, την εθνικοποίηση των τραπεζών και των στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεων με εργατικό και κοινωνικό έλεγχο. Για ν’ ανοίξει ένας άλλος δρόμος, όπου ένα πανίσχυρο και ρωμαλέο μαζικό κίνη­μα, οργανωμένο παντού, με τα δικά του όργανα, θα μπορεί να επιβάλλει τα εργατικά-λαϊκά συμφέροντα με τη δύναμη του λαϊκού ξεσηκωμού. Με την αντικαπιταλιστική Αριστερά που στοχεύει στη συνολική πολιτική και κοινωνική απελευθέρωση, την επαναστατική αλλαγή της κοινωνίας, στην εξουσία των εργαζομένων.»

Να στείλουμε το ναζισμό εκεί που ανήκει...Στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας!!!!

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative