Social Icons

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Στα άκρα η κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα


Τα επιχειρήματά του αναφορικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για την αλλοίωσή της θα παρουσιάσει απόψε σε «ζωντανή» συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Εντός της ημέρας εν τω μεταξύ αναμένεται να κατατεθεί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση, βάζοντας στο κάδρο της διερεύνησης των ευθυνών και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.


Ο κ. Παπακωνσταντίνου διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση πως δεν τον ενδιαφέρει και δεν κρύβεται πίσω από μία ενδεχόμενη παραγραφή, καθώς μοναδικός του στόχος είναι η αθώωσή του και αφού χαρακτηρίζει «πέρα από κάθε λογική» την αυτοενοχοποίησή του με την αφαίρεση των ονομάτων των συγγενών του από τη λίστα, σημειώνει με νόημα ότι γνωρίζει ποιος είναι υπεύθυνος για την αλλοίωσή της.

Την ίδια ώρα, στα άκρα οδηγείται η κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόθεσή της Κουμουνδούρου να ζητήσει τη διερεύνηση των ευθυνών και του Ευ. Βενιζέλου.
Σε μακροσκελή ανακοίνωση της η Ιπποκράτους έκανε λόγο για «χυδαιότητα» και «ακραία συκοφαντία» του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, απορρίπτοντας στις κατηγορίες της Κουμουνδούρου ότι ο κ. Βενιζέλος απέκρυψε τη «λίστα Λαγκάρντ».
«Από ποιον "απέκρυψε" τη λίστα ο κ. Βενιζέλος; Από την αρμόδια υπηρεσία που ήδη την είχε; Αν το ΣΔΟΕ δεν είχε τη λίστα, τότε ο υπουργός θα έπρεπε όντως να του τη στείλει αμέσως. Έλα όμως που το ΣΔΟΕ είχε τη λίστα, πριν ο κ. Βενιζέλος αναλάβει καθήκοντα, οπότε και ενημερώθηκε από το ΣΔΟΕ, με δίμηνη μάλιστα καθυστέρηση», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ και φωτογραφίζει ως υπεύθυνο για τη διαχείριση της λίστας τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Ιωάννη Διώτη.

  Έντονηήταν επίσης η αντίδραση της Ιπποκράτους για τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο κ. Βενιζέλος έκανε δύο εκλογές έχοντας τη λίστα στη διάθεσή του και τις αιχμές περί εκβίασης προσώπων που περιέχονται σε αυτήν για πολιτική στήριξη.
«Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ κρίνει εξ ίδιων τα αλλότρια; Πώς είναι δυνατόν να λέει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας μια τέτοια ακραία συκοφαντία χωρίς κανένα στοιχείο, έτσι εν ψυχρώ; Έχει ο ΣΥΡΙΖΑ κάποια ένδειξη; Όχι. Ας σιωπήσει, λοιπόν, και ας ζητήσει συγγνώμη. Και η πολιτική αθλιότητα έχει όριο», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Αυτοί που εδώ και τρία χρόνια ισοπεδώνουν την ελληνική κοινωνία, τρέχουν να περιορίσουν την υπόθεση Λαγκάρντ στο πρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου για να καλύψουν τους φίλους τους και τους εαυτούς τους. Ο αγώνας για την αποκάλυψη της αλήθειας και τον καταλογισμό ευθυνών αποτελεί το μεγάλο αίτημα του λαού μας. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση, που υπερασπίζεται το φαύλο παρελθόν της, δεν διστάζει να υπονομεύει την δημοκρατία και να σπέρνει το διχασμό. Ο ελληνικός λαός θα αναζητήσει την αλήθεια, θα υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά του και τη δημοκρατία», απάντησε η Κουμουνδούρου. Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου ο Αλέξης Τσίπρας να ενημερώσει σχετικά τους βουλευτές του.

http://www.naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative